Φεύγει για Αμερική ο Πιτίνο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, o Ρικ Πιτίνο αναχωρεί σήμερα (12/3) από την Ελλάδα για τις ΗΠΑ.

Η διακοπή σε Euroleague και Basket League, καθώς και η έξαρση του κορωνοϊού στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη, έδωσε την ευκαιρία στον Hall Of Famer να επιστρέψει στη χώρα του. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA, ο Ρικ Πιτίνο αναχωρεί σήμερα (12/3) για τις ΗΠΑ, καθώς θέλει να βρίσκεται την πατρίδα του και κοντά στην οικογένειά του σε μία δύσκολη συγκυρία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί πως ο Αμερικανός ανήκει ηλικιακά στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και κρίθηκε προτιμότερο από τον ίδιο και τους δικούς του ανθρώπους να βρίσκεται στις ΗΠΑ και όχι στην Ελλάδα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα το ταξίδι του Πιτίνο να είναι το πρώτο από τα πολλά που θα γίνουν στο προσεχές διάστημα από Αμερικανούς. Η επ'αόριστον αναβολή της Euroleague και το προσωρινό λουκέτο στην Α1 αφήνει ένα μεγάλο αγωνιστικό κενό, ενώ είναι αμφίβολο αν οι ομάδες μπορούν να ακολουθήσουν πιστά το προπονητικό τους πρόγραμμα.

Δειτε Επισης

Στους 20 ανήλθε ο αριθμός των μαθητών μετά το τροχαίο με λεωφορείο στα κατεχόμενα
Περισσότερες ώρες δουλεύουν οι Κύπριοι σε σχέση με τους άλλους ευρωπαίους-Τι δείχνουν τα στοιχεία της Eurostat
Βρέθηκε βρέφος σε σακούλα δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στον Άλιμο-Προσήχθη η γυναίκα που δηλώνει μητέρα του
Όρισε συνέδριο για τις 14 Ιουνίου η ΔΗΠΑ-Επικαιροποιεί θέσεις και χαράζεται πολιτική
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες με τον μητροκτόνο μετά τη δολοφονία–Οι πόζες του 21χρονου στα social media
Διπλωματικό θρίλερ για την Ουκρανία-Ο Λαβρόφ δεν θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη, όλα τα φώτα στραμμένα στον Πούτιν
Πράσινο φως στο 17ο πακέτο κυρώσεων ΕΕ κατά Ρωσίας
Παραμένουν τα ίδια δεδομένα για τις οφειλές των Σωματείων-«Οι αποφάσεις δεν έχουν διαφοροποιηθεί»
ΒΙΝΤΕΟ: Τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο που μετέφερε μαθητές στα κατεχόμενα-10 τραυματίες
Ο Νετανιάχου κατηγορεί τον Μακρόν ότι συντάσσεται με «τρομοκρατική οργάνωση», μετά την κριτική του Γάλλου προέδρου