«Υπάρχει θέληση από όλα τα κορίτσια, δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε αγώνα»

Πρώτος επίσημος αγώνας για την Εθνική μας ομάδα Γυναικών στην Κύπρο σήμερα με αντίπαλο την Αλβανία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας σε αυτό το ιστορικό ραντεβού θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και η Λουκρητία Χρυσοστόμου, από τα πιο έμπειρα στελέχη της Εθνικής μας, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η κλήρωση δυστυχώς μας έφερε σε ένα εξαιρετικά δύσκολο όμιλο, με μεγαθήρια του Γυναικείου ποδοσφαίρου όπως είναι η Σκωτία και η Φινλανδία. Στην πρώτη μας χρονιά σε διεθνή διοργάνωση κάνουμε ότι καλύτερο, υπάρχει θέληση από όλα τα κορίτσια που βρίσκονται στην ομάδα και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε αγώνα.

Με βάση την αξιολόγηση των ομάδων του ομίλου, η Αλβανία ίσως είναι η χώρα που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με περισσότερες απαιτήσεις για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, ιδιαίτερα στην Κύπρο».

Για την αντίπαλο μας αλλά και για το που θα κριθεί ο αγώνας, η διεθνής μας ποδοσφαιρίστρια αναφέρει:

«Την παρακολούθησα πριν τρία χρόνια στην Κομοτηνή με την Ελλάδα σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι και αν θυμάμαι καλά είχε κερδίσει. Είναι πολύ δυνατή ομάδα και στελεχωμένη με ποδοσφαιρίστριες που αγωνίζονται σε ένα από τα κορυφαία Πρωταθλήματα, της Γερμανίας.

Πιστεύω ότι ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες και από την πλευρά μας πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένες σε όλη τη διάρκεια του. Στην αμυντική μας οργάνωση να είμαστε συνεχώς συγκεντρωμένες, αλλά και με αποτελεσματικότητα στις επιθετικές μας πρωτοβουλίες για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για θετικό αποτέλεσμα.

Δυστυχώς σε αυτό το ιστορικό παιχνίδι δεν θα έχουμε κοντά μας τον κόσμο. Το ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision, αποτελεί σημαντικό γεγονός και είναι μια καλή ευκαιρία για να γνωρίσει καλύτερα ο κόσμος την Εθνική μας ομάδα. Από την πλευρά μας, ο κόσμος να είναι σίγουρος πως θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε θετικό αποτέλεσμα».

Δειτε Επισης

Καταγγέλλει την Τουρκία στο ΣΑ η Λευκωσία για σφετερισμό-«Αδιανόητο ο δράστης να επιχειρεί να παρουσιαστεί ως θύμα»
«Επιχείρηση Νάρνια»-Το σχέδιο του Ισραήλ για εξουδετέρωση πυρηνικών επιστημόνων του Ιράν
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Κεφαλονιάς
Αποκαλύψεις Ισραηλινού ΥΠΕΞ για σύλληψη Αζέρου στη Λεμεσό-«Αποτράπηκε επίθεση του Ιράν στην Κύπρο»
Με την ψηφοφορία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή έκλεισε η δεύτερη μέρα Συνεδρίου του ΑΚΕΛ
Χούθι: Θα χτυπήσουμε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα εάν οι ΗΠΑ εμπλακούν στον πόλεμο κατά του Ιράν
Γάλλοι επιστήμονες ανακάλυψαν νέα ομάδα αίματος σε γυναίκα από τη Γουαδελούπη
Αγνοείται κολυμβητής στην παραλία του Παντελεήμονα στην Πιερία
Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία πεντάχρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι στη Λάρισα
«Αλλάξτε τους κωδικούς σας τώρα!» λένε οι ειδικοί μετά τη διαρροή σε πλατφόρμες, όπως Apple, Facebook και Google