Καταδικάζει τις ενέργειες της Τουρκίας στην Κω το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών

Με ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας χαρακτηρίζει ως απαράδεκτες και καταδικαστέες τις σημερινές ενέργειες της Τουρκίας στην Κω, καθώς και τις δηλώσεις της τουρκικής ηγεσίας για την κατάσταση στον Έβρο.
 
Συγκεκριμένα το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών –αναφερόμενο στον εμβολισμό σκάφους του ελληνικού Λιμενικού από τουρκική ακταιωρό στα ανοικτά της Κω, αλλά και στις σημερινές δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που παρομοίασε τη συμπεριφορά των ελληνικών Αρχών στον Έβρο με ναζιστικά εγκλήματα– υπογραμμίζει ότι «δεν εκπλήσσουν οι απαράδεκτες και καταδικαστέες σημερινές θλιβερές δηλώσεις και ενέργειες της Τουρκίας».
 
«Αποτελούν συνέχεια μιας κλιμακούμενης πρακτικής που τη θέτει εκτός όχι μόνον των ευρωπαϊκών ορίων, αλλά και κάθε ευρωπαϊκής λογικής. Ορίων και λογικής που η Ελλάδα θα συνεχίσει με συνέπεια να υπερασπίζεται με όλα τα διαθέσιμα μέσα», προστίθεται στην ανακοίνωση.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Το άγνωστο σχέδιο επίθεσης σε ισραηλινό στόχο-Πώς η Δύναμη Κουντς ετοίμαζε χτύπημα στο Ψυχικό
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Κεφαλονιάς
Αγνοείται κολυμβητής στην παραλία του Παντελεήμονα στην Πιερία
Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία πεντάχρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι στη Λάρισα
Τριπλός θάνατος στο Ελληνικό-Αντιφάσεις της αποκλειστικής νοσοκόμας, ύποπτη αλλαγή κωδικών και νέα μαρτυρία
Θρήνος στην Κρήτη για τον 15χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο
Τραγωδία στο Άγιο Όρος-68χρονος κατέρρευσε και πέθανε σε θαλάσσιο ταξί
Δεν κατάλαβα την έκρηξη, τυφλώθηκα και κάηκα, λέει ο 19χρονος που τραυματίστηκε στο νοσοκομείο Σερρών
Επανέφεραν 4χρονο αγοράκι που έπαθε καρδιακή ανακοπή στην παραλία των Νέων Βρασνών
Επίθεση με γκαζάκια σε έκθεση αυτοκινήτων στην Κηφισιά-Κάηκε ολοσχερώς ένα όχημα (pics)