Πρόκριση στους «4» επί του ΑΠΟΕΛ για την ΑΕΛ

Μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου για την ομάδα μας Κ19 σήμερα στην Ερήμη. 

Η ομάδα μας σε ένα συναρπαστικό αγώνα κέρδισε στην παράταση με 4-3 το ΑΠΟΕΛ και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά. 

Προηγήθηκε το ΑΠΟΕΛ 0-1 αλλά η ομάδα μας αντέδρασε και έκανε το 3-1 με τέρματα των Νικολεττίδη και Κυριάκου (2), για να ισοφαρίσει ο αντίπαλος στις καθυστερήσεις της κανονικής διαρκείας του ματς. 

Στην παράταση οι ποδοσφαιριστές μας έβγαλαν μεγάλα ψυχικά αποθέματα στον αγωνιστικό χώρο και με ένα γρήγορο γκολ του Π. Αντωνίου έκαναν το 4-3 το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος, παρα το γεγονός ότι χάσαμε καλές ευκαιρίες για να αυξήσουμε το δείκτη του σκορ. 

Συγχαρητήρια στα παιδιά και σοβαρότητα για την κατάκτηση του κυπέλλου.

ΑΕΛ: Κυριάκου, Φραντζής, Μελαναρκίτης, Κυριάκου Χ, Κέρκεζ, Σαββίδης, Νεοφύτου, Αντωνίου, Λοίζου, Νικολεττίδης. Αλλαγή πέρασαν οι Π. Αντωνίου, Γρηγορίου, Ευαγγέλου και Μαρνέρος. 

ΑΠΟΕΛ: Θεοδουλίδης, Πιτσιλλίδης, Καζακαίος, Παπαθανασίου, Σατσιάς, Δημητρίου, Γαβριήλ, Κουτσάκος, Χαζτηπαναγιώτου, Ορφανίδης, Καλογήρου

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα η Μουρτζούκου-Δεν γνώριζε για το ένταλμα σύλληψης
Συγκλονιστική διάσωση στο Παρίσι-Άνδρας έσωσε οικογένεια από διαμέρισμα που φλεγόταν
Βλέπει ανάγκη αναζωογόνησης της ιστορικής σχέσης με την Κένυα ο ΥΠΕΞ-Συναντήθηκε με τον ομόλογό του
Προανήγγειλε δημιουργία Εθνικού Κέντρου Κλινικής Tεκμηρίωσης ο Δαμιανός-Βρίσκεται στο τελικό στάδιο
Πρόταση μομφής κατά Φον Ντερ Λάιεν-Καταγγέλλει τους «εξτρεμιστές, αντιεμβολιαστές και θαυμαστές του Πούτιν»
Τραγωδία με δύο νεκρούς 16χρονους στην Ελλάδα-Είχαν εξαφανιστεί, εντοπίστηκαν σε κοίτη ποταμού
Επιδιώκει οικονομική σύσφιξη σχέσεων με το Αζερμπαϊτζάν ο Ερσίν Τατάρ
Πυρά Σπάβο σε Αστυνομία και Εισαγγελία για τις δύο καταδίκες από το ΕΔΑΔ-«Παραβίασαν τα δικαιώματα των θυμάτων»
Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου για τη δολοφονία των βρεφών στην Αμαλιάδα
Διαχειρίσιμη φωτιά στην Πάφο, κατέκαψε ενάμιση τετραγωνικό χιλιόμετρο-Ενδεχομένως να ξεκίνησε από τον δρόμο