Αποκάλυψε προτάσεις ο Βαλακάρι αλλά και τον λόγο που επέλεξε την Πάφο

Δημοσίευμα με δηλώσεις για τον Όνι Βάλακάρι, σε ξένο Μέσο, όπου αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής, είχε προτάσεις από την Νορβηγία, προτιμώντας την Κύπρο και την Πάφο. 

«Κάποιος μπορεί να πει πως αυτό είναι κακό μονοπάτι το ότι ήρθα στην Κύπρο. Ωστόσο πάντα πήγαινα εναντίον στην κανονικότητα. Πιστεύω πως αυτό το μονοπάτι είναι περισσότερο «εγώ». Ωστόσο, ποτέ δεν μπορείς να σχεδιάσεις μια προετοιμασμένη διαδρομή στην κορυφή από πριν», ανέφερε αρχικά ο άσος της Πάφου. 

Για να συμπληρώσεις πως, «η μεταγραφική Ιανουαρίου ήρθε με ορισμένες επιλογές για μεταγραφή. Ήρθαν προτάσεις από την Νορβηγία μεταξύ άλλων. Κράτησα ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα και κοίταξα για την καλύτερη επιλογή».

Οι ποδοσφαιριστές που διαθέτει η ομάδας της Πάφου και ο Αραγιούρι, ήταν οι λόγοι που έπεισαν το νεαρό άσο να κατηφορίσει στο νησί μας.

Δειτε Επισης

Τρεις κύριες πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν έπληξαν οι ΗΠΑ-«Ήταν μία θεαματική στρατιωτική επιτυχία»
LIVE: Μπαράζ επιθέσεων από Ισραήλ σε δυτικό Ιράν
Η φημολογία για ανασχηματισμό, το κατάλληλο timing και οι εκτιμήσεις για τα πρόσωπα
«Η σημασία της συζήτησης για το σχέδιο αξιολόγησης στη Βουλή είναι τεράστια… Η παιδεία αλλάζει»
Επιπολαιότητες, (επιλεκτικές) διαρροές και ανεξήγητοι χειρισμοί συντηρούν την Αστυνομία ως αγκάθι
Καταγγέλλει την Τουρκία στο ΣΑ η Λευκωσία για σφετερισμό-«Αδιανόητο ο δράστης να επιχειρεί να παρουσιαστεί ως θύμα»
«Επιχείρηση Νάρνια»-Το σχέδιο του Ισραήλ για εξουδετέρωση πυρηνικών επιστημόνων του Ιράν
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Κεφαλονιάς
Αποκαλύψεις Ισραηλινού ΥΠΕΞ για σύλληψη Αζέρου στη Λεμεσό-«Αποτράπηκε επίθεση του Ιράν στην Κύπρο»
Με την ψηφοφορία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή έκλεισε η δεύτερη μέρα Συνεδρίου του ΑΚΕΛ