Σε κρίσιμη κατάσταση ο 25χρονος μετά από τροχαίο στη Λάρνακα-Μεταλλικός πάσσαλος διαπέρασε τον μηρό του

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, διακομίσθηκε 25χρονος κάτοικος Λάρνακας ο οποίος τραυματίστηκε σε οδικό ατύχημα, όταν διαπέρασε τον μηρό του ένα κομμάτι μεταλλικού πασσάλου κιγκλιδώματος διάβασης πεζών.
 
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, Υπεύθυνος του Τμήματος Τροχαίας Λάρνακας «γύρω στις 6 το πρωί στην Λεωφόρο Αμμοχώστου, έξω σχεδόν από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ορόκλινης, άνδρας που οδηγούσε το αυτοκίνητο του με κατεύθυνση από την Λάρνακα προς την Ορόκλινη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε σημείο του δρόμου όπου υπάρχει διάβαση πεζών, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να παρεκκλίνει της πορείας του και να συγκρουστεί αρχικά με το προστατευτικό κιγκλίδωμα στη διάβαση πεζών, το οποίο απέκοψε».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μοτοσικλετιστής κτύπησε σε φώτα τροχαίας, εκτινάχθηκε και εγκλωβίστηκε σε όχημα
 
Στη συνέχεια «το αυτοκίνητο  συγκρούστηκε σε ηλεκτρικό πάσσαλο τον οποίο επίσης απέκοψε, χτύπησε σε όχημα που ήταν σταθμευμένο στην αριστερή πλευρά του δρόμου και ακινητοποιήθηκε. Από την σύγκρουση ο οδηγός ηλικίας 25 ετών, κάτοικος Λάρνακας, τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι, αφού τον διαπέρασε μεταλλικός πάσσαλος του κιγκλιδώματος».
 
Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Τροχαίας, του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης, και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία απέκοψαν τον μεταλλικό πάσσαλο και με ασθενοφόρο ο τραυματίας διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.
 
Σύμφωνα με τον κ Χατζηγιασεμή λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του ο 25χρονος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αφού ένα κομμάτι του μεταλλικού πασσάλου διαπέρασε τον μηρό του και πρέπει να αφαιρεθεί. 
 
Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρνακας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στις 10 Ιουλίου συνεχίζεται η δίκη για υπόθεση Γιαννάκη
Δεν αποδέχθηκε τα περί στιγμιαίου λάθους για το θάνατο Γιαννιού το Δικαστήριο-Η πρώτη αντίδραση του καταδικασθέντα
Νωρίτερα από ότι σχεδιαζόταν η πενταμερής-«Είμαστε κοντά σε κατάληξη στις τελικές ημερομηνίες»
Άμεση ποινή φυλάκισης 18 μηνών στον Αρχιλοχία για τον θάνατο του Παναγιώτη Γιαννιού
BINTEO: Βρέφος βρέθηκε ζωντανό σε σπίτι δίπλα στη νεκρή μητέρα του-Οι δραματικές στιγμές της διάσωσής του
Πρόεδρος: Η Κύπρος σχεδιάζει να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής με Ινδία και χώρες Μ. Ανατολής, θα προσκληθεί και ο Ερντογάν
Χειροπέδες σε δύο για την επίθεση σε ζεύγος τουριστών-Εντοπίστηκαν σπρέι αερίων στην οικία 17χρονου
Δύο τυχερά πεντάρια του Τζόκερ σε πρακτορείο στη Λευκωσία-Το ποσό που κερδίζουν
ΒΙΝΤΕΟ: Πύρινη λαίλαπα στη Σμύρνη-Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν συνοικίες, δεκάδες συλλήψεις
Τραγικός θάνατος για 78χρονη μετά από σφοδρή σύγκρουση τριών οχημάτων-Πληροφορία και για τέταρτο αυτοκίνητο