Η Αθλέτικ Μπιλμπάο ανέπνευσε...

Οι Βάσκοι έσπασαν το αρνητικό σερί των 10 παιχνιδιών δίχως νίκη και πήραν την νίκη οξυγόνο απέναντι στην Βιγιαρεάλ με ένα άκρως αμφισβητούμενο πέναλτι.

Είχαν ξεχάσει πως είναι η γεύση της νίκης στο Μπιλμπάο και για να έρθει αυτή απέναντι στην Βιγιαρεάλ χρειάστηκε η βοήθεια και του VAR σε ένα άκρως επεισοδιακό και σκληρό παιχνίδι. Οι Βάσκοι που δικαιούνται να φωνάζουν για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο πρώτο μέρος σε ανατροπή του Μουνιαΐν από τον Τριγέρος είχαν στο πρώτο μέρος καλύτερο παίκτη τον τερματοφύλακα τους, όμως στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε.

Η Μπιλμπάο πίεσε είχε καλές στιγμές και πήρε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι σε χέρι του Πάου Τόρες, το οποίο αξιοποίησε ο Ραούλ Γκαρσία για το 1-0 (56’) σε μία φάση που έφερε την αποβολή του προπονητή των φιλοξενουμένων.

Δέκα λεπτά αργότερα η Μπιλμπάο κέρδισε δεύτερο πέναλτι (πιο καθαρό αυτή τη φορά), όμως ο Ινιάκι Γουίλιαμς δεν ήταν τόσο ψύχραιμος. Το 1-0 παρέμεινε ως το τέλος, με την Μπιλμπάο να ανασαίνει βαθμολογικά, αλλά και αν παίρνει ηθικό ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού κυπέλλου με την Γρανάδα.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Έτοιμη να υπογράψει συμφωνία με τις ΗΠΑ για τα ορυκτά ακόμη και εντός της ημέρας η Ουκρανία
Άρχισε η διαδικασία στο Ανώτατο για αναφορά ΠτΔ για το νόμο για χρονόμετρα στο σύστημα φωτοεπισήμανσης
Η απάντηση της ΕΔΕΚ στον Κωστή Ευσταθίου-«Έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος»
Με μηνύματα ενότητας και συμπόρευσης εξήγγειλε υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μάριος Χαννίδης
Ολοκληρώθηκε η τριήμερη κατάθεση Αναστασιάδη για το Κράτος Μαφία-Αιχμηρή απάντηση σε Koenig
Σκληρό μπρα ντε φερ με δασμούς-Απειλές και… υποχωρήσεις από Τραμπ και Σι, τα εκατέρωθεν μηνύματα
Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία για τους πυροβολισμούς κατά 31χρονου-Καταζητείται 33χρονος
Το φρικτό τέλος Ουκρανής δημοσιογράφου από Ρώσους-Της έβγαλαν τα μάτια, τον εγκέφαλο και τον λάρυγγα
Κατέθεσαν γονείς θυμάτων και Αστυνομία-Στην ακίδα ΤΟΜ, Υπουργείο και εταιρείες
Την Παρασκευή καταθέτει πρόταση για την προεδρία της ΕΔΕΚ ο Ευσταθίου-«Θα ανοίξουμε δρόμο για όλους»