Στους 27 οι νεκροί από το μακελειό στην Ταϊλάνδη-«Πρωτοφανές έγκλημα»

Ταϊλανδός στρατιώτης, ευρισκόμενος σε παροξυσμό, άνοιξε πυρ μέσα σε εμπορικό κέντρο βορειοανατολικής πόλης σκοτώνοντας 26 ανθρώπους και τραυματίζοντας 57, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Πραγιούτ Τσαν-Οτσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νεκρός ο δράστης της πολύνεκρης επίθεσης στην Ταϊλάνδη

Το μακελειό με 27 νεκρούς, συμπεριλαμβανομένου του δράστη της επίθεσης, σε εμπορικό κέντρο είναι "πρωτοφανές" στη χώρα, είπε ο πρωθυπουργός.
 
"Είναι πρωτοφανές στην Ταϊλάνδη και θέλω να είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει μια τέτοια κρίση", δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο νοσοκομείο της πόλης Νακόν Ρατσασίμα όπου πήγε να επισκεφθεί τους τραυματίες, οι οποίοι διακομίστηκαν εκεί μετά τη σφαγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Σε αμόκ ο στρατιώτης που σκόρπισε το θάνατο στην Ταϊλάνδη

Πρόσθεσε ότι τα κίνητρα του δολοφόνου ήταν "προσωπικά", έχουν σχέση με μια διένεξη για την "πώληση ενός σπιτιού" στην οποία θεωρούσε ότι είχε εξαπατηθεί.
 
Ο στρατιώτης σκοτώθηκε από τις ένοπλες δυνάμεις μετά την ολονύκτια πολιορκία στο εμπορικό κέντρο Terminal 21 της πόλης.

Δειτε Επισης

Επεισόδια έξω από ξενοδοχείο του Έσεξ που φιλοξενεί αιτούντες άσυλο-Τραυματίστηκαν οκτώ αστυνομικοί
Γαστρεντερίτιδα σε κρουαζιερόπλοιο εν πλω-Πάνω από 140 κρούσματα
Τρεις νεκροί από έκρηξη στο κέντρο εκπαίδευσης του σερίφη του Λος Άντζελες
Nέες συγκρούσεις στη Συρία-Βεδουίνοι και Δρούζοι πολεμούν στην Σουέιντα, ανησυχία για νέο γύρο κλιμάκωσης
Αμερικανικά ΜΜΕ: Το Ιράν επανεξοπλίζει τους συμμάχους Χεζμπολάχ και Χούθι
ΒΙΝΤΕΟ: Αναστάτωση σε πτήση στις ΗΠΑ-Επιβάτης επιχείρησε να ανοίξει την έξοδο κινδύνου
Αφού βομβάρδισε την καθολική εκκλησία στη Γάζα ο Νετανιάχου τηλεφώνησε στον Πάπα
Απαντά ο Πεσκόφ για το νέο πακέτο κυρώσεων-«Η Ρωσία έχει αναπτύξει κάποια ανοσία σε τέτοια μέτρα»
Έξι νεκροί από νέα νυκτερινά ρωσικά πλήγματα στην Ουκρανία
Νέες αποκαλύψεις με τον διάλογο του πιλότου της Air India και του συγκυβερνήτη του-«Το αεροπλάνο είναι στα χέρια σου»