Ο Τραμπ... μαυρισμένος-Fake news απαντά ο πρόεδρος των ΗΠΑ (pics)

Viral έγιναν στο Twitter οι φωτογραφίες που ανέβασε ένας χρήστης και δείχνουν το πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ υπερβολικά μακιγιαρισμένο ή μαυρισμένο με τεχνητό τρόπο.

Οι φωτογραφίες, μάλιστα, δημιούργησαν και το hashtag #orangeface με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να κάνει λόγο για «more fake news».

Tις φωτογραφίες ανήρτησε ο χρήστης White House Photos που αυτοαποκαλείται «White House Correspondent, Journalist, Photographer, Poet and Pesco Vegetarian» με το όνομα «William Moon».

Η πρώτη φωτογραφία είχε τη λεζάντα «σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ "χόρευε" με το ηλιοβασίλεμα και τους ισχυρούς ανέμους ενώ περπατούσε προς το Οβάλ γραφείο στο γκαζόν του Λευκού Οίκου».

 

 

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα όταν ο ίδιος χρήστης ανήρτησε μια ασπρόμαυρη εκδοχής της ίδιας φωτογραφίας.

 

 

Αυτή η εκδοχή ήταν, μάλιστα, αυτή που προκάλεσε την οργή του Τραμπ ο οποίος έγραψε στο Twitter για πειραγμένη στο Photoshop φωτογραφία «αλλά ο άνεμος ήταν ισχυρός και τα μαλλιά είναι εντάξει; Οτιδήποτε για να με εξευτελίσουν»

 

 

Ο χρήστης White House Photos απάντησε στον Αμερικανό πρόεδρο ότι η φωτογραφία δεν ήταν «πειραγμένη» με το Photoshop αλλά με εφαρμογή από smartphone της Apple.

 

Πηγή:Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Επιζήσασα του Ολοκαυτώματος το ένα από τα οκτώ θύματα της επίθεσης σε διαδήλωση στο Κολοράντο
Τουλάχιστον 34 νεκροί από τις πλημμύρες στο βορειοανατολικό τμήμα της Ινδίας
Ελάχιστες έως μηδαμινές οι ελπίδες για τις σημερινές συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας-Ουκρανίας
«Ο Ιστός της Αράχνης η μεγαλύτερη επιτυχία της Ουκρανίας»-Οι Ρώσοι θα δυσκολευτούν να αντικαταστήσουν τις απώλειες
Ζελένσκι: To Κίεβο δεν διεξήγαγε ποτέ επιχείρηση τόσο μεγάλης εμβέλειας
Συγχαρητήρια στον Ναβρότσκι από Φον ντερ Λάιεν-Ζήτα συνέχιση της συνεργασίας
Παράνομος μετανάστης από την Αίγυπτο ο 45χρονος που πέταξε μολότοφ σε φιλοϊσραηλινή διαδήλωση στις ΗΠΑ
Τι σημαίνει για τη Μόσχα και τον κόσμο το χτύπημα του Κιέβου στις ρωσικές βάσεις
Τριανταένα νεκροί στη Γάζα από πυρά γύρω από κέντρο διανομής βοήθειας
Δυο νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα του Ισραήλ στον νότιο Λίβανο