Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο από την συντριβή του ελικοπτέρου του Κόμπι

Νέες φωτογραφίες-ντοκούμεντο βγήκαν στη δημοσιότητα, για τη συντριβή του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ με τους 9 νεκρούς, από το National Transportation Safety Board.
 
Μάλιστα, φωτογραφία από τα τελευταία λεπτά της πτήσης του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν ο Κόμπι Μπράιαντ, η 13χρονη κόρη του Τζιάνα και άλλοι επτά άνθρωποι όταν αυτό συνετρίβη την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, έδωσε στη δημοσιότητα η αμερικανική αρχή που διερευνά τις συνθήκες του αεροπορικού δυστυχήματος (National Transportation Safety Board).
 
Στη φωτογραφία φαίνεται το ελικόπτερο να πετά μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες καθώς στην περιοχή υπήρχε πυκνή ομίχλη.

Δείτε και άλλες φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη συντριβή του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ:

 

Σε μια άλλη φωτογραφία, η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλεια Μεταφορών, αποτυπώνει την ένταση της σύγκρουσης σε χάρτη στον οποίο καταγράφονται τα σημεία της συντριβής αλλά και η διασπορά των διάφορων τμημάτων του ελικοπτέρου.

«Ο κρατήρας που δημιουργήθηκε ήταν έκτασης 7,3Χ4,5 μέτρων και είχε βάθος 60 εκατοστά» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Περισσότεροι από οκτώ εκατομμύρια Σύροι διώκονταν επί καθεστώτος Μπασάρ αλ Άσαντ
Η Ρωσία έριξε βαλλιστικούς πυραύλους στο λιμάνι της Οδησσού-Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους
ΒΙΝΤΕΟ: Σε διαθεσιμότητα στρατιωτικός stalker που είχε γίνει εφιάλτης σε δύο γυναίκες στην Ελλάδα
Απειλούσαν να κόψουν τα δάχτυλα του γιου του επιχειρηματία ο Ivan Greko και οι άλλοι απαγωγείς
«Θα παίξουμε με τον δικό μου τρόπο»-Πού ποντάρει ο Τραμπ με τους δασμούς 50% στην ΕΕ
Σπέρμα δότη με σπάνια γενετική μετάλλαξη κατέληξε σε 67 παιδιά στην Ευρώπη-10 διαγνώστηκαν με καρκίνο
Σκάνδαλα κλονίζουν το πριγκιπάτο-Πρώην έμπιστος του Αλβέρτου βγάζει μυστικά στη φόρα
Συνάντηση Ερντογάν με τον πρόεδρο της Συρίας Αχμέντ αλ Σαράα
Σαμποτάζ η διακοπή της ηλεκτροδότησης στην πόλη των Καννών
Όποιος μπήκε μέσα στο σπίτι ήταν γνωστός της λέει γειτόνισσα της 48χρονης που βρέθηκε νεκρή στη Νέα Χαλκηδόνα