Συνάντηση Υπ. Γεωργίας με την Οργάνωση Νεολαίας Περιφέρειας Π. Χρυσοχούς

Συνάντηση με τον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστα Καδή,  είχε η οργάνωση νεολαίας περιφέρειας Πόλης Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η  συνάντηση  του κ. Καδή, ο οποίος συνοδευόταν από υπηρεσιακούς παράγοντες έγινε στα γραφεία του Δήμου Πόλης στην παρουσία του Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων και μεγάλου αριθμού νέων.

Όπως αναφέρεται, η νεολαία έθεσε στον Υπουργό τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη οικονομικής ανάπτυξης και δημιουργίας θέσεων εργασίας για τους νέους. Συζητήθηκε επίσης το αίτημα της Νεολαίας για δημιουργία στην περιοχή πανεπιστημιακής σχολής γεωπονίας και περιβάλλοντος.

Ακόμη, προστίθεται στην ανακοίνωση, έγινε  αναφορά στις προσπάθειες της Νεολαίας για αναστήλωση των παλιών εκκλησιών του Ακάμα, καθώς και στις προσπάθειες για σχεδιασμό και υλοποίηση ενός αποτελεσματικού προγράμματος δασοπυρόσβεσης και γενικότερης προστασίας των δασών.

Ο Υπουργός εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις δραστηριότητες της νεολαίας, έδειξε κατανόηση στα προβλήματα που τέθηκαν και εξέφρασε την πρόθεση του να συνεργαστεί με τη Νεολαία και τις Τοπικές Αρχές για την επίλυσή τους.

Η νεολαία εκφράζει την ευαρέσκειά της για τη συνάντηση και την ανταπόκριση που βρήκε στα αιτήματα της, καθώς την εκτίμηση της προς τον Υπουργό, καταλήγει η ανακοίνωση.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αξιωματούχοι στις ΗΠΑ διαψεύδουν το Ισραήλ-«Το Ιράν ήθελε τρία χρόνια να φτιάξει πυρηνικό όπλο»
Ο πλανήτης φλέγεται και η Αστυνομία εξευτελίζεται-Όταν σε περιφρονούν τα ίδια σου τα μέλη, τότε υπάρχει πρόβλημα
Παραδέχθηκε (τελικά) την αυθεντικότητα του βίντεο η Αστυνομία-Σε διαθεσιμότητα οι πρωταγωνιστές, γελοιοποιήθηκε ξανά το Σώμα
Καταδίκη και απόρριψη του θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού Τουρκίας από το ΥΠΕΞ-Περιλαμβάνει περιοχές της ΑΟΖ
Για απόπειρα φόνου, μαχαιροφορία και σωματική βλάβη καταζητούνται οι πρωταγωνιστές της συμπλοκής στην Πάφο
Η ισραηλινή αεροπορική εταιρεία EL AL αναμένει να ξεκινήσει πτήσεις την Τετάρτη από τη Λάρνακα
Προσπάθειες Κύπρου με χώρες της περιοχής για αποκλιμάκωση-«Εξαιρετικά κρίσιμη και επικίνδυνη η κατάσταση»
Δίκη Al Jazeera: Ο Όμιλος Τζιοβάννη υπέβαλε μόνο μια αίτηση για πολιτογράφηση πελάτη του
Το Εφετείο παραπέμπει υπόθεση κουρέματος καταθέσεων στο Ανώτατο Δικαστήριο
Στήριξη της Κύπρου σε τρεις καίριες περιβαλλοντικές πολιτικές της ΕΕ