Eκαψε 1 εκατ. δολάρια για να μην πάρει η πρώην σύζυγός του φράγκο

H ζωή επιφυλάσσει απρόοπτα: Ενας γάμος μπορεί -αν μη τι άλλο- να φέρει και ένα διαζύγιο. Μπροστά σε αυτό το θλιβερό ενδεχόμενο ένας άνθρωπος, είτε άντρα είτε γυναίκα, οφείλει να δείξει ψυχραιμία, νηφαλιότητα και, πάνω από όλα, πολιτισμό - για το δικό του καλό.

Ωστόσο, υπάρχουν και αυτοί τους οποίους τους κυριεύουν ο πόνος και η οργή, με αποτέλεσμα να περνούν τα όρια. Οπως έκανε, για παράδειγμα, ένας επιχειρηματίας από τον Καναδά.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Μπρους ΜακΚόνβιλ, ο οποίος ήταν υποψήφιος δήμαρχος στην Οτάβα, έβαλε στόχο η πρώην σύζυγός του να μην πάρει ούτε σεντ από την περιουσία του. Και τα κατάφερε. «Πώς;» θα αναρωτηθείτε εύλογα. Όπως παραδέχθηκε στο δικαστήριο, έκαψε περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια που εξασφάλισε από τις πωλήσεις περιουσιακών του στοιχείων.

Play Video

«Αυτό που έκανες θεωρώ ότι είναι ηθικά κατακριτέο», του είπε ο δικαστής Κέβιν Φίλιπς, καταδικάζοντας τον 55χρονο σε φυλάκιση 30 ημερών επειδή δεν κατέβαλε ποσό 300.000 δολαρίων για διατροφή. Παράλληλα θα πρέπει να πληρώσει χρηματικό ποσό 2.000 ευρώ την ημέρα στην πρώην σύζυγό του.

Δειτε Επισης

Πώς επιλέγει ένας Πάπας το όνομά του-Ποια είναι τα «ανεπιθύμητα»
Τα συγχαρητήρια του Ντόναλντ Τραμπ στον νέο Πάπα-«Μεγάλη τιμή που είναι Αμερικανός»
Άναψε πράσινο φως η Ολομέλεια για την μεταβίβαση και εγγραφή οχημάτων υπό ανάκλήση
Νέος Πάπας ο Αμερικανός Ρόμπερτ Πρέβοστ-Πήρε το όνομα Λέων 14ος
Νέοι βομβαρδισμοί από την Ινδία στο Κασμίρ-Εκρήξεις στο αεροδρόμιο της Τζαμού
Λευκός καπνός στην Καπέλα Σιξτίνα-Εξελέγη νέος Πάπας στην τέταρτη ψηφοφορία
Πράσινο Βουλής για επέκταση στους 12 μήνες του δικαιώματος διακοπής εργασίας από μητέρες
Μαρτυρία κάρφωσε 47χρονο σχετικά με την πυρκαγιά σε αποθήκη στο Ζακάκι
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εμπορική συμφωνία ΗΠΑ με Βρετανία-Ποια προϊόντα εξαιρούνται από τους δασμούς
Νίκο Χριστοδουλίδη, Αννίτα Δημητρίου και νεολαία της Κύπρου θα συναντήσει το Σάββατο η Μέτσολα