Σεμινάριο της UEFA στη Λεμεσό για το Club Licencing

Η UEFA σε συνεργασία με την ΚΟΠ διοργανώνουν στη Λεμεσό σήμερα και αύριο σεμινάριο για τα οικονομικά κριτήρια UEFA και το Financial Fair Play.

Στο σεμινάριο, πέρα της ΚΟΠ, συμμετέχουν άλλες έντεκα Ομοσπονδίες. Πρόκειται για την Αυστρία, τη Βουλγαρία, την  Κροατία, την Ελλάδα, την Ουγγαρία, τη Λιθουανία, το  Λουξεμβούργο, το Μαυροβούνιο, τη Νορβηγία, την Πολωνία και τη Ρουμανίας.

Το σεμινάριο θα αρχίσει το μεσημέρι και την έναρξη θα κυρήξουν, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας και ο Επικεφαλής του Τμήματος Licencing της UEFA Ales Zavrl.

Εκ μέρους της ΚΟΠ, στο σεμινάριο θα μιλήσει ο Club Licencing Manager και εκ των Αντιπροέδρων της Ομοσπονδίας Νίκος Νικολάου.

Δειτε Επισης

Εξελίξεις στο σκάνδαλο Αββακούμ-Διώκεται ποινικά για δύο υποθέσεις ο Μητροπολίτης Ταμασού
Τραυματίστηκε ένα άτομο μετά από βουτιά στις Θαλασσινές Σπηλιές Αγίας Νάπας-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Μητσοτάκης για σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν-«Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σε στρατιωτική επιχείρηση»
Απαντά στο Ισραήλ η Τουρκία-«Αβάσιμες συκοφαντίες και άθλια ψέματα εναντίον της χώρας και του Προέδρου μας»
Το Ισραήλ έπληξε την περιοχή όπου βρίσκεται υπόγειο καταφύγιο του Χαμενεΐ-
Λάβρος κατά Ερντογάν ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ-«Θράσος να μιλά για Διεθνές Δίκαιο ενώ κατέχει παράνομα τη βόρεια Κύπρο»
Θύελλα αντιδράσεων για το επίμαχο βίντεο με αστυνομικούς-«Προέχει η προστασία οικογενειών και ανήλικων παιδιών»
Ξεγέλασαν 36χρονο και του απέσπασαν 147 χιλιάδες από το ηλεκτρονικό πορτοφόλι
Αερογέφυρα μέσω Κύπρου για την επιστροφή πολιτών του Ισραήλ που εγκλωβίστηκαν στο εξωτερικό
Ψάχνουν τους ρόλους του ειδικού αστυφύλακα και των άλλων δύο για τον εμπρησμό οχήματος πατέρα ανακριτή του ΤΑΕ