Έβαλε το μωρό της στο όχημα δευτερόλεπτα πριν την παρασύρει διερχόμενο όχημα

Δευτερόλεπτα πριν την παρασύρει με το αυτοκίνητό του ένας ασυνείδητος οδηγός που την εγκατέλειψε αβοήθητη έξω από το 1ο Νεκροταφείο της Ζακύνθου, μια νεαρή μητέρα είχε βάλει στο σταθμευμένο Ι.Χ. της το νεογέννητο μωρό της και είχε κλείσει την πόρτα σώζοντάς το από σοβαρό τραυματισμό!
 
Το ατύχημα συνέβη μπροστά σε αρκετούς αυτόπτες μάρτυρες την Δευτέρα, τη στιγμή που η μητέρα είχε δέσει το έξι μηνών μωράκι στο πίσω κάθισμα και άνοιγε την πόρτα του οδηγού για να μπει στο αυτοκίνητο.
 
Ο δράστης την χτύπησε τραυματίζοντάς την, ευτυχώς, ελαφρά, αλλά συνέχισε την πορεία του. Σε απόσταση περίπου 30 μέτρων έκοψε ταχύτητα, αλλά όταν είδε ότι το θύμα του στεκόταν όρθιο πάτησε γκάζι και έγινε καπνός!
 
Οι περαστικοί που είδαν την σκηνή δεν συγκράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος καθώς πίστεψαν ότι θα σταματήσει. Ωστόσο, έδωσαν την περιγραφή του στους αστυνομικούς της Τροχαίας, οι οποίοι εξασφάλισαν και οπτικό υλικό από το οποίο αναζητούν τον ασυνείδητο οδηγό.
 
Μάλιστα, το σοκαρισμένο θύμα απευθύνει έκκληση στον οδηγό να παραδοθεί, ενώ σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι θα δοθεί αμοιβή σε όποιον βοηθήσει στον εντοπισμό του.
 
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Εισβολή κουκουλοφόρων σε ελληνικό πανεπιστήμιο Στον νοσοκομείο φοιτητής που χτυπήθηκε με πυροσβεστήρα
Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους για το χάος του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια
Απειλές για τη ζωή της δέχεται Τ/κ δημοσιογράφος που έγραφε για τον Φαλγιαλί
ΒΙΝΤΕΟ: Βοήθεια από την Κύπρο ζήτησε το Ισραήλ για την αντιμετώπιση των τρομακτικών πυρκαγιών
«Σήμερα είχαμε παραλαβή»-Πώς ο 59χρονος έστελνε φωτογραφίες και βίντεο στον «στρατολογητή»
Διέκοψε τη στατική φρούρηση συναγωγών ο Αρναούτης, έντονη αντίδραση Αρχιραβίνου-«Λανθασμένη απόφαση, ο κίνδυνος είναι εκεί»
Στον κόσμο του το τουρκικό ΥΠΑΜ-Υποστηρίζει πως επιχειρείται αναβίωση της... «τρομοκρατικής νοοτροπίας της ΕΟΚΑ»
Κακόβουλη η πυρκαγιά στα Μανδριά-Τέθηκε υπό έλεγχο αφού έκαψε 1,5 εκτάριο
Προσδοκία Τατάρ να αλλάξει όνομα το ψευδοκράτος-«Δεν υπάρχει κράτος βορράς-νότος. Υπάρχουν δύο χωριστά κράτη»
Συνελήφθη 59χρονος για κατασκοπεία στην Ελλάδα-Δρούσε για λογαριασμό ρωσικής υπηρεσίας