Έβαλε το μωρό της στο όχημα δευτερόλεπτα πριν την παρασύρει διερχόμενο όχημα

Δευτερόλεπτα πριν την παρασύρει με το αυτοκίνητό του ένας ασυνείδητος οδηγός που την εγκατέλειψε αβοήθητη έξω από το 1ο Νεκροταφείο της Ζακύνθου, μια νεαρή μητέρα είχε βάλει στο σταθμευμένο Ι.Χ. της το νεογέννητο μωρό της και είχε κλείσει την πόρτα σώζοντάς το από σοβαρό τραυματισμό!
 
Το ατύχημα συνέβη μπροστά σε αρκετούς αυτόπτες μάρτυρες την Δευτέρα, τη στιγμή που η μητέρα είχε δέσει το έξι μηνών μωράκι στο πίσω κάθισμα και άνοιγε την πόρτα του οδηγού για να μπει στο αυτοκίνητο.
 
Ο δράστης την χτύπησε τραυματίζοντάς την, ευτυχώς, ελαφρά, αλλά συνέχισε την πορεία του. Σε απόσταση περίπου 30 μέτρων έκοψε ταχύτητα, αλλά όταν είδε ότι το θύμα του στεκόταν όρθιο πάτησε γκάζι και έγινε καπνός!
 
Οι περαστικοί που είδαν την σκηνή δεν συγκράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος καθώς πίστεψαν ότι θα σταματήσει. Ωστόσο, έδωσαν την περιγραφή του στους αστυνομικούς της Τροχαίας, οι οποίοι εξασφάλισαν και οπτικό υλικό από το οποίο αναζητούν τον ασυνείδητο οδηγό.
 
Μάλιστα, το σοκαρισμένο θύμα απευθύνει έκκληση στον οδηγό να παραδοθεί, ενώ σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι θα δοθεί αμοιβή σε όποιον βοηθήσει στον εντοπισμό του.
 
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Ο ένας δεν ενημέρωσε, ο άλλος δεν άκουσε, ο τρίτος δεν είδε και ο τέταρτος δεν ήταν αρμοδιότητά του...
Δεν τους παίρνει να αστοχήσουν στο νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Αμφιβολίες για την εφαρμοστικότητα
Οι διαδικασίες express για Πελετίε και οι πέντε μήνες αναμονής για Μαλέκο-Παρόμοιες υποθέσεις, διαφορετικοί χειρισμοί
Οι δαίμονες της ΕΔΕΚ, η επιβολή ατζέντας στον Αναστασίου και η απομάκρυνση του στόχου επανένταξης
Οι Παγκύπριες Εξετάσεις φανέρωσαν ξανά το πρόβλημα της υπέρογκης ύλης-Καλείται να βρει λύσεις το ΥΠΑΝ
ΥΠΕΣ: Η Κυβέρνηση στηρίζει με δράσεις τον αγροτικό κόσμο
Τουλάχιστον 38 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας
Σε συμμετοχή όλων για επίλυση του υδατικού καλεί η Παναγιώτου
Απαντά ο Οδυσσέας για την έρευνα σε βάρος του για καταφρόνηση Δικαστηρίου-«Δεν υπάρχει δημοκρατία, υπάρχει καθεστώς»
Πρωτοβουλία για ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο συνυπέγραψε η Κύπρος