Κροος: Εγώ δεν θα κάθομαι να παίζω μέχρι τα 38

Ο Τόνι Κροος δεν έχει βλέψεις για να βρίσκεται στο γήπεδο μέχρι τα... βαθιά ποδοσφαιρικά γεράματα και ο ορίζοντας απόσυρσής του από την ενεργό δράση είναι αρκετά κοντά!

Ενδεχομένως με το σκεπτικό πως δεν θέλει να...αδειάσει τελείως από δυνάμεις και ν' αποχωρήσει όταν πλέον θα γίνεται εμφανές στον αγωνιστικό χώρο πως δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο, ο Τόνι Κροος θέλει το «αντίο» του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να έρθει με τον ίδιο σε τοπ επίπεδο.

«Δεν είμαι από εκείνους τους παίκτες που λένε ότι θέλουν να συνεχίσουν να παίζουν μέχρι τα 38 τους. Έχω ακόμα συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Τότε θα είμαι 33 ετών και θα είναι μια καλή ημερομηνία για ν' αρχίσω να σκέφτομαι τι θέλω. Δεν θα αργήσει πολύ το φινάλε της καριέρας μου από εκείνο το σημείο κι έπειτα...» ήταν η αναφορά του Κροος στο γερμανικό Sportschau Club.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Βρέθηκε βρέφος σε σακούλα δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στον Άλιμο-Προσήχθη η γυναίκα που δηλώνει μητέρα του
Όρισε συνέδριο για τις 14 Ιουνίου η ΔΗΠΑ-Επικαιροποιεί θέσεις και χαράζεται πολιτική
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες με τον μητροκτόνο μετά τη δολοφονία–Οι πόζες του 21χρονου στα social media
Διπλωματικό θρίλερ για την Ουκρανία-Ο Λαβρόφ δεν θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη, όλα τα φώτα στραμμένα στον Πούτιν
Πράσινο φως στο 17ο πακέτο κυρώσεων ΕΕ κατά Ρωσίας
Παραμένουν τα ίδια δεδομένα για τις οφειλές των Σωματείων-«Οι αποφάσεις δεν έχουν διαφοροποιηθεί»
ΒΙΝΤΕΟ: Τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο που μετέφερε μαθητές στα κατεχόμενα-10 τραυματίες
Ο Νετανιάχου κατηγορεί τον Μακρόν ότι συντάσσεται με «τρομοκρατική οργάνωση», μετά την κριτική του Γάλλου προέδρου
Ο Τραμπ ενδέχεται να πάει Τουρκία-«O Πούτιν θέλει να πάω κι εγώ»
Παροξυσμός στα κατεχόμενα για τις συλλήψεις σφετερισμών-«Επηρέασαν όλους τους τομείς»