«Η Κυβέρνηση έβαλε στενά, ιδιοτελή και παραταξιακά συμφέροντα πάνω από το δημόσιο συμφέρον»

Για μια διαδικασία που κατέληξε σε παρωδία κάνει λόγο σε ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ, αναφορικά με την αναστολή της ποινικής δίωξης του πρώην Υπαρχηγού Αστυνομίας, Ανδρέα Κυριάκου, μετά από απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα.
 
«Δυστυχώς», αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ, «και στην περίπτωση του Αντρέα Κυριάκου οι σχεδιασμοί και οι σκοπιμότητες οδήγησαν την κυβέρνηση Αναστασιάδη-Συναγερμού σε ενέργειες που απέχουν κατά πολύ από την προστασία του κράτους δικαίου».
 
«Ειδικότερα», προστίθεται στην ανακοίνωση, «στην περίπτωση του πρώην Υπαρχηγού με τις ενέργειες και τις αποφάσεις τους οι κυβερνώντες έπληξαν αποδεδειγμένα το κύρος της Αστυνομίας και μαζί το δημόσιο συμφέρον».
 
«Για ακόμα μια φορά η κυβέρνηση έβαλε το στενά, ιδιοτελή και παραταξιακά της συμφέροντα πανω από το δημόσιο συμφέρον», καταλήγει το ΑΚΕΛ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Επέκταση του ορίου συνταξιοδότησης βουλευτών και υπουργών ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών
Επίθεση… αγάπης του Έλον Μασκ στον Φειδία-«Ψηφίστε τον, Make Europe Great Again!»
Στις Βρυξέλες για να συμμετάσχει στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο μεταβαίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Το άγχος συρρίκνωσης των μεγάλων, ο φόβος των Βουλευτικών και η άτσαλη προσπάθεια συσπείρωσης
Ζήτησε κι άλλο χρόνο ο Τατάρ για να αποφασίσει για τα οδοφράγματα-«Μέχρι στιγμής δεν προκύπτει κάτι»
Επιβεβαιώνει ότι δέχτηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης
Πάει Νέα Υόρκη ο Κόμπος-Συνάντηση με Γκουτέρες με επίκεντρο το Κυπριακό
Δεν ανακοινώθηκε νέα συνάντηση, άγνωστο αν νοιώθει έτοιμος να συζητήσει ο Τατάρ
Μουρμούρα Τουρκίας-κατεχομένων για το ψήφισμα της ΟΥΝΦΙΚΥΠ-Ήθελαν… έγκριση του ψευδοκράτους
Όχι απλώς δεν θέλει νέα οδοφράγματα ο λεγόμενος «υπεξ» αλλά ζητά να κλείσουν και λίγα από τα παλιά