To G C School σας προσκαλεί στα Ετήσια Careers Forums.

To Τμήμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού του G C School σας προσκαλεί στα Ετήσια Careers Forums.

Η έναρξη θα είναι την Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου και θα πραγματοποιείται κάθε δεύτερη εβδομάδα, μέχρι τις 30 του Μάρτη. Επαγγελματίες από 8 διαφορετικούς τομείς του βιομηχανικού κόσμου θα είναι στο σχολείο μας, για να μιλήσουν για την ειδικότητά τους, τις ευκαιρίες εργοδότησης στον τομέα τους και να μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες του επαγγέλματός τους. Κάθε Career Forum  θ’ αρχίζει στις 6:30μ.μ. και θα διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του G C School of Careers Secondary School.
 
Στις μέρες μας, υπάρχει αισθητή αμηχανία ανάμεσα στους μαθητές ως προς την επιλογή του πανεπιστημιακού κλάδου και συνεπώς, της καριέρας που θ’ ακολουθήσουν. Η πληθώρα επιλογών τους προκαλεί εύλογα σύγχυση. Ως εκ τούτου, σπαταλούμε πολύ χρόνο, ενέργεια και χρήμα στην προετοιμασία τους για μια καριέρα που ενδεχομένως να μην ταιριάζει στην προσωπικότητα ή τα ταλέντα τους, με όλες τις αρνητικές επιπτώσεις που αυτό συνεπάγεται. Η επιλογή καριέρας είναι επιλογή ζωής και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, είναι ζωτικής σημασίας.
 
Εμείς, σαν σχολείο, δίνουμε εξαιρετική έμφαση στην παροχή της κατάλληλης στήριξης στους μαθητές μας για να επιλέξουν σωστά το μέλλον τους, βοηθώντας τους ν’ αντιληφθούν με καθαρότητα τις καλύτερες επαγγελματικές επιλογές γι’ αυτούς, με γνώμονα την αυτογνωσία και βάσει των ενδιαφερόντων και ικανοτήτων τους.
 
Η πρωτοβουλία αυτή είναι ανοιχτή στο κοινό. Γονείς και μαθητές είναι ευπρόσδεκτοι να έρθουν και ν’ ακούσουν διά ζώσης για μια σωρεία επιλογών από τους καλύτερους επαγγελματίες της Κύπρου, σε κάθε τομέα.
 
Παρακαλώ όπως συμβουλευτείτε την σχετική ανακοίνωση. Προσβλέπουμε στην παρουσία σας!
 
Τμήμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού του G C School of Careers.
 

Δειτε Επισης

Λύσεις για τις φυτείες τους ζήτησαν οι μπανανοπαραγωγοί Πέγειας-Κισσόνεργας σε σύσκεψη με φορείς
Μείωση ποσοστού παιδιών σε κίνδυνο φτώχειας στην Κύπρο
Συμφωνία συνεργασίας Υπ. Μεταφορών-Υπερταμείου Ελλάδας, αναλαμβάνει μελέτη για λιμάνι Λάρνακας
Τέρμα στην ανεξέλεγκτη πώληση πυροτεχνημάτων επιδιώκει να βάλει η Κυβέρνηση-Στο Υπουργικό νομοσχέδιο
Στην Ολομέλεια η πρόταση νόμου για ημέρα μνήμης γενοκτονίας Ποντίων
Αίτημα Βουλευτών για επαναφορά Αγωγής Πολίτη στην εκπαίδευση
Νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας για την έκπτωση του Τυχικού
Άρχισε τις συναντήσεις με κόμματα για το σχέδιο αξιολόγησης η ΠΟΕΔ-Ζητά συνέχιση του διαλόγου
Κλειστό για εργασίες τη Δευτέρα τμήμα του αυτοκινητόδρομου Α1 με κατεύθυνση τη Λεμεσό
Τα ψώνια των Ελληνοκυπρίων γλίτωσαν τα κατεχόμενα από την οικονομική κρίση