Ένας επιβάτης υπέκυψε στα τραύματά του στην Τουρκία-Σε κρίσιμη κατάσταση οι πιλότοι του Boeing

Ένας επιβάτης του μοιραίου Boeing στην Κωνσταντινούπολη, υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 150, σύμφωνα με το Associated Press.
 
Ο Αλί Γερλικαγιά επιβεβαίωσε ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν 177 άνθρωποι κι είχε αναχωρήσει από τη δυτική επαρχία της Σμύρνης. Ασθενοφόρα μετέφεραν τους τραυματίες σε 18 νοσοκομεία στην περιοχή, είπε ο ίδιος, ενώ το τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετέδωσε ότι και οι δύο πιλότοι βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνετρίβη αεροσκάφος στην Κωνσταντινούπολη, κόπηκε στα τρία-Συγκλονιστικό βίντεο
 
«Το αεροσκάφος δεν μπορούσε να κρατηθεί στον διάδρομο προσγείωσης εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών και γλίστρησε για περίπου 50-60 μέτρα» εξήγησε ο Γερλικαγιά σε δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι οι διασώστες επιχειρούν να απεγκλωβίσουν τον τελευταίο τραυματία επιβάτη.
 
Το Boeing 737-86J κόπηκε στα τρία, αφού, όπως περιέγραψε ο Τούρκος κυβερνήτης, βγήκε κατά περίπου 30-40 μέτρα εκτός του διαδρόμου προσγείωσης, που ήταν ολισθηρός λόγω της βροχής. Στα πλάνα που μεταδόθηκαν από τηλεοπτικά δίκτυα διακρίνεται το αεροπλάνο να προσγειώνεται και κατόπιν να συνεχίζει σε μεγάλη ταχύτητα την πορεία του, καταλήγοντας εκτός του διαδρόμου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

«Μεθυσμένος» πιλότος της United αναγκάστηκε να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης, ενώ είχε απλά διάσειση
Αμερικανός πολίτης παλαιστινιακής καταγωγής ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στη Δυτική Όχθη
Διακόπηκε η ροή καυσίμων από ένα εκ των πιλότων στο μοιραίο boeing της Air India-Τι δείχνει το πόρισμα
Ένας νεκρός και 20 τραυματίες σε συγκρούσεις παράτυπων μεταλλωρύχων και αστυνομικών στο Περού
Στις ΗΠΑ θα εκδοθεί ο «Φίτο», ο κυριότερος διακινητής ναρκωτικών στον Ισημερινό
Kαταδικάζει τις πρόσφατες επιθέσεις των Χούθι κατά πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα o OHE
Στο Τέξας ο Τραμπ επτά ημέρες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες
Στις 28 και 29 Ιουλίου θα διεξαχθεί η διεθνής διάσκεψη για το Μεσανατολικό
Φυλάκιση έξι μηνών σε κρατούμενο επειδή αρνήθηκε να παρακολουθήσει τον πρόεδρο της Τυνησίας στην τηλεόραση
Ουκρανικά drones έπληξαν εργοστάσιο αεροσκαφών και μονάδα παραγωγής πυραύλων στη Ρωσία