Ήττα κατόρθωμα στο Βελιγράδι για τον Παναθηναϊκό

Ήττα που τον βάζει σε... περιπέτειες γνώρισε ο Παναθηναϊκός στο Βελιγράδι. Οι «πράσινοι» βρέθηκαν δύο φορές μπροστά με διψήφια προβαδίσματα, όμως έχασαν τη συγκέντρωσή τους, είδαν τον Νικ Καλάθη να κάνει ένα πολύ κακό παιχνίδι και ηττήθηκα σε ένα ματς, που ενδέχεται να τους στοιχίσει στην «μαθηματικά» της τελικής κατάταξης, με βάση και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.
 
Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο υποχώρησε στο 13-10 και δεν κατάφερε να πάρει ένα από τα δύο «κυκλωμένα» παιχνίδια που είχε σε Βαλένθια και Βελιγράδι. Από την άλλη, ο Ερυθρός Αστέρας ανέβηκε στο 10-13 και συνεχίζει να κυνηγάει τα πλέι οφ. 

Οι πρωταθλητές Ελλάδας παρουσίασαν δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα μέσα στην ίδια αναμέτρηση. Παράλληλα, έχασαν με τραυματισμό τον Ιωάννη Παπαπέτρου, που δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ είχαν και δικαιολογημένα παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις και ειδικά για όσα σφύριξαν οι τρεις ρέφερι στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ο Νικ Καλάθης τελείωσε το ματς με 4/17 σουτ και 4 λάθη για 5 ασίστ, όντας σε ένα πολύ κακό βράδυ. Μοναδικό «κέρδος» για τους «πράσινους» ήταν η ενεργοποίηση εκ νέου του Νίκου Παππά (10π. σε 16') και η νέα θετική εμφάνιση του Ντίνου Μήτογλου (8π., 10ρ.). 

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης και... εκτελεστής του αγώνα ήταν ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Κέβιν Πάντερ, που σημείωσε 24 πόντους σε 24' και «μίλησε» στα κρίσιμα.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Παραπέμπονται σε δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου οι τέσσερις ανήλικοι για τα επεισόδια στα Λειβάδια το Μ. Σάββατο
Επενδύει στη συμβολή της ΕΕ ο Πρόεδρος για το Κυπριακό-«Λειτουργεί προς την κατεύθυνση της Τουρκίας»
Προεκλογικές σκοπιμότητες βλέπει πίσω από τις αντιδράσεις για τους κυνηγούς ο ΠτΔ-«Οι θεσμοί να βρίσκουν τρόπο να συνεργάζονται»
Χειροπέδες σε 27χρονο για ληστείες περιπτέρων στη Λευκωσία
Μάγδα Φύσσα: «Ο φασισμός δηλητηριάζει τα παιδιά, να κερδίσουμε τις νέες γενιές»
Εντοπίστηκε το υποστατικό από το οποίο προμηθεύτηκαν το καγκουρό οι αλλοδαποί στη Δερύνεια
Το προφητικό τηλεφώνημα του νέου Πάπα στον αδελφό του και η συμβουλή του που αγνόησε
Παπάς στην Δράμα ήταν πληροφοριοδότης οργανωμένης συμμορίας κακοποιών
Μπήκε σε κτήριο για διάρρηξη αλλά τον πρόδωσε ο συναγερμός-Χειροπέδες σε 28χρονο
Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για κλοπές στη Λεμεσό-Εντοπίστηκε στην κατοχή του κλοπιμαία περιουσία