Διακαναλική η μάχη Αβέρωφ και Άντρου-Κλείδωσαν οι λεπτομέρειες

Από τα πέντε μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια την Πέμπτη στις 12:30 το μεσημέρι, θα μεταδοθεί το debate μεταξύ του προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, και του γενικού γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρου Κυπριανού.

Οι λεπτομέρειες για τη διακαναλική μάχη συζητήθηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, μεταξύ των διευθυντών ειδήσεων του ΡΙΚ, του ΑΝΤ1, του ΑΛΦΑ του ΣΙΓΜΑ και του OMEGA καθώς και εκπροσώπων από τον ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ.

Η τηλεμαχία θα είναι συνολικής διάρκειας μίας ώρας και 15 λεπτών, θα είναι χωρισμένη σε δύο ενότητες και θα υπάρχει και ρολόι για να τηρείται χρόνος για τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις.

Στην πρώτη ενότητα, Αβέρωφ Νεοφύτου και Άντρος Κυπριανού, θα τοποθετηθούν για θέματα που αφορούν στο Κυπριακό, στην ενέργεια και στις εξωτερικές σχέσεις. Στη δεύτερη ενότητα θα δεχθούν ερωτήσεις για την εσωτερική διακυβέρνηση και την Οικονομία.  

Η διακαναλική μάχη θα γίνει στα στούντιο  ΡΙΚ και ο κάθε τηλεοπτικός σταθμός θα εκπροσωπηθεί από ένα δημοσιογράφο. Κάθε δημοσιογράφος θα υποβάλει τις ερωτήσεις του στους δύο και θα δώσει χρόνο συζήτησης μεταξύ τους, για συνολική διάρκεια έξι λεπτών. Σε κάθε σταθμό αναλογεί ένα εξάλεπτο σε κάθε ενότητα.

Δειτε Επισης

Επέκταση του ορίου συνταξιοδότησης βουλευτών και υπουργών ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών
Επίθεση… αγάπης του Έλον Μασκ στον Φειδία-«Ψηφίστε τον, Make Europe Great Again!»
Στις Βρυξέλες για να συμμετάσχει στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο μεταβαίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Το άγχος συρρίκνωσης των μεγάλων, ο φόβος των Βουλευτικών και η άτσαλη προσπάθεια συσπείρωσης
Ζήτησε κι άλλο χρόνο ο Τατάρ για να αποφασίσει για τα οδοφράγματα-«Μέχρι στιγμής δεν προκύπτει κάτι»
Επιβεβαιώνει ότι δέχτηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης
Πάει Νέα Υόρκη ο Κόμπος-Συνάντηση με Γκουτέρες με επίκεντρο το Κυπριακό
Δεν ανακοινώθηκε νέα συνάντηση, άγνωστο αν νοιώθει έτοιμος να συζητήσει ο Τατάρ
Μουρμούρα Τουρκίας-κατεχομένων για το ψήφισμα της ΟΥΝΦΙΚΥΠ-Ήθελαν… έγκριση του ψευδοκράτους
Όχι απλώς δεν θέλει νέα οδοφράγματα ο λεγόμενος «υπεξ» αλλά ζητά να κλείσουν και λίγα από τα παλιά