Στην αντεπίθεση ο ΔΗΣΥ-« Στο ΑΚΕΛ δεν είχαν ποτέ μέτρο για να το χάσουν σήμερα»

«Το ΑΚΕΛ επιμένει να μιλά για την ηθική άλλων μετά από μια βδομάδα που περιμένουμε απάντηση αν συμφωνούν, ναι ή όχι, στο να δοθούν στο φως τα ονόματα των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων που έχουν μη εξυπηρετούμενα δάνεια, μαζί και με τα ονόματα όλων όσων διαγράφηκαν τα δάνειά τους», δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Δημήτρης Δημητρίου, απαντώντας εκ νέου στο ΑΚΕΛ.
 
«Είτε αυτά είναι πρόσωπα, είτε είναι κόμματα, είτε είναι εταιρίες συνδεδεμένες με κόμματα, είτε είναι κομματικές οργανώσεις. Όχι μόνο δεν απαντούν, γιατί άραγε δεν ξέρουμε, αλλά έρχονται και συζητούν για ηθική», τόνισε.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σημείο προς σημείο απάντησε η Κυβέρνηση στο «έλλειμμα πολιτικής ηθικής»
 
Δεν ελπίζουμε πως στο ΑΚΕΛ θα διαβάσουν τη σημερινή ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για να δουν τα επτά σημεία που παραθέτει και που ξεκαθαρίζουν πως τίποτε το μεμπτό δεν υπάρχει, είτε στην περίπτωση της πολιτογράφησης, είτε στα υπηρεσιακά ταξίδια είτε στο προσωπικό ταξίδι του Προέδρου της Δημοκρατίας, πρόσθεσε.
 
«Και δεν το ελπίζουμε γιατί στο ΑΚΕΛ δεν είχαν ποτέ μέτρο για να το χάσουν σήμερα. Και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως πρόσθεσαν, άγνωστο επίσης γιατί, μια άδεια οπλοφορίας που ποτέ δεν υφίστατο και για αιτήματα ιδιωτικής εταιρίας που αφορούν άλλη ιδιωτική εταιρία και όχι το κράτος», κατέληξε ο κ. Δημητρίου.

Δειτε Επισης

Επέκταση του ορίου συνταξιοδότησης βουλευτών και υπουργών ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών
Επίθεση… αγάπης του Έλον Μασκ στον Φειδία-«Ψηφίστε τον, Make Europe Great Again!»
Στις Βρυξέλες για να συμμετάσχει στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο μεταβαίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Το άγχος συρρίκνωσης των μεγάλων, ο φόβος των Βουλευτικών και η άτσαλη προσπάθεια συσπείρωσης
Ζήτησε κι άλλο χρόνο ο Τατάρ για να αποφασίσει για τα οδοφράγματα-«Μέχρι στιγμής δεν προκύπτει κάτι»
Επιβεβαιώνει ότι δέχτηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης
Πάει Νέα Υόρκη ο Κόμπος-Συνάντηση με Γκουτέρες με επίκεντρο το Κυπριακό
Δεν ανακοινώθηκε νέα συνάντηση, άγνωστο αν νοιώθει έτοιμος να συζητήσει ο Τατάρ
Μουρμούρα Τουρκίας-κατεχομένων για το ψήφισμα της ΟΥΝΦΙΚΥΠ-Ήθελαν… έγκριση του ψευδοκράτους
Όχι απλώς δεν θέλει νέα οδοφράγματα ο λεγόμενος «υπεξ» αλλά ζητά να κλείσουν και λίγα από τα παλιά