Συνελήφθη 36χρονη στην Κίνα που απέκρυψε ότι είχε έρθει σε επαφή με άτομο από περιοχή πληγείσα από τον ιό

Μια 36χρονη γυναίκα στον βόρειο δήμο Τιαντζίν της Κίνας τέθηκε υπό αστυνομική κράτηση σήμερα επειδή «απέκρυψε σκοπίμως» την επαφή της με κάποιον από μια περιοχή που έχει πληγεί από τον κορωνοϊό.
 
Όπως αναφέρει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, η γυναίκα, με επώνυμο Λι, παρέβη τα προληπτικά μέτρα κατά του ιού και τις ελεγκτικές εργασίες με τις ενέργειές της και οι τοπικές κρατικές αρχές δημόσιας ασφαλείας την έθεσαν υπό «διοικητική κράτηση». Δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα αφεθεί ελεύθερη.
 
Ο τελευταίος απολογισμός των νεκρών από τον νέο κορωνοϊό που ανακοίνωσαν την Κυριακή οι αρχές, έχει αυξηθεί σε 361, ενώ τα κρούσματα ξεπερνούν τα 17.000.
 
Το Πεκίνο έχει εφαρμόσει αυστηρούς περιορισμούς στις μεταφορές σε περιοχές που έχουν επηρεαστεί από τον ιό και ζήτησε όλους όσους επισκέφτηκαν την επαρχία Χουμπέι, επίκεντρο της νόσου, όπου έχουν καταγραφεί όλοι οι θάνατοι, να απομονωθούν για 14 μέρες.
 
Πηγή: ΑΠΕ
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην Αραδίππου
Χάθηκαν από την Πέμπτη τα ίχνη της 20χρονης Λιάνας στη Λεμεσό (pic)
Γαστρεντερίτιδα σε κρουαζιερόπλοιο εν πλω-Πάνω από 140 κρούσματα
Τρεις νεκροί από έκρηξη στο κέντρο εκπαίδευσης του σερίφη του Λος Άντζελες
Τυχαίος έλεγχος σε φορτίο στη Λεμεσό οδήγησε σε κατάσχεση χιλιάδων πυροτεχνημάτων και Labubu (pics)
Ως οικιακή βοηθός εργαζόταν η άτυχη 58χρονη-Τέσσερις οι επιβαίνοντες του οχήματος που την παρέσυρε στη Λεμεσό
Εκκενώθηκε πολυκατοικία στην Παλουριώτισσα μετά από πυρκαγιά-Στο νοσοκομείο ένοικος που εισέπνευσε καπνό
Nέες συγκρούσεις στη Συρία-Βεδουίνοι και Δρούζοι πολεμούν στην Σουέιντα, ανησυχία για νέο γύρο κλιμάκωσης
Αμερικανικά ΜΜΕ: Το Ιράν επανεξοπλίζει τους συμμάχους Χεζμπολάχ και Χούθι
Η δεύτερη χώρα με τον μεγαλύτερο υπερπληθυσμό στις φυλακές η Κύπρος-Τι καταγράφει η έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης