Στην Αθήνα ο πρόεδρος της UEFA μετά από πρόσκληση του πρωθυπουργού

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα βρεθεί στην Αθήνα ο Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου αποδέχθηκε την πρόσκληση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη να έρθει στη χώρα μας και να υπογραφεί ένα ειδικό συμφωνητικό για την παροχή τεχνικής βοήθειας για την επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου.

Σήμερα, τον πρόεδρο της UEFA τον συνάντησε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης στο πλαίσιο του ταξιδιού του στην Νιόν εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση για να ξεκινήσει τις επαφές με την UEFA και τη FIFA.

Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού είχε σήμερα μια σειρά από επαφές με διοικούντες την UEFA, εκτός αυτής με τον πρόεδρο της, κάνοντας γνωστές τις προθέσεις της Ελλάδος να ζητήσει βοήθεια για την ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 
Πηγή:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Παραιτήθηκε και επίσημα ο Κούμας από την Προεδρία της ΚΟΠ-«Έχω γίνει στόχος, μοιραία στοχοποιείται και η ΚΟΠ»
Τουρίστες με buggy έπεσαν σε γκρεμό 50 μέτρων στον Ακάμα
Καταγγέλλουν υπέρβαση ωραρίου και άνιση μεταχείριση πληρωμάτων πολεμικών πλοίων Κάρουλλας και Τσιριδου
Στο άγνωστο η αναβάθμιση των γηπέδων προσφυγικών Σωματείων-«Τρία γήπεδα βρίσκονται στον αναπνευστήρα»
Αξιολογούνται και διερευνώνται οι πληροφορίες για εμπλοκή Ε/κ σε υποθέσεις σφετερισμού
Απογευματινά θα λειτουργεί το Τεχνικό Γυμνάσιο-Παροχή δωρεάν γεύματος και 20 διδακτικές περιόδους τη βδομάδα
Έναρξη υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο σχέδιο επιδότησης διδάκτρων παιδιών άνω των τεσσάρων ετών
Έτοιμο να παρουσιάσει πρόταση και να προσέλθει σε διάλογο με τα κοινοτικά νηπιαγωγεία το Υπ. Παιδείας
Από αντικείμενο που εκσφενδονίστηκε με μεγάλη ταχύτητα η τρύπα στο Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων Πάφου
Μείωση ανεργίας των νέων 15-24 ετών στην Κύπρο-«Η πολιτική της Κυβέρνησης αποδίδει»