ΒΙΝΤΕΟ: Ουρές στο οδόφραγμα του Αγ. Δομετίου-Πώς σχολιάζουν τα μέτρα οι πολίτες

Διχασμένοι ως προς την απόφαση της Κυβέρνησης να κλείσει τα οδοφράγματα εμφανίζονται οι πολίτες. Αρκετοί από αυτούς αξιολογούν με θετικό πρόσημα την απόφαση, ενώ κάποιοι άλλοι εκφράζουν τη διαφωνία τους, επισημαίνοντας τα προβλήματα που θεωρούν πως θα εμφανιστούν από σήμερα στη διακίνηση τους.
 
Μετά τη χθεσινή απόφαση της Κυβέρνησης για κλείσιμο των οδοφραγμάτων της οδού Λήδρας, της Δερύνειας, του Αστρομερίτη και της Λεύκας, ο REPORTER πήγε στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου, στο οποίο χθες αλλά και σήμερα, παρατηρείται αυξημένη κίνηση, τόσο προς όσο και από τα κατεχόμενα.
 
Η απόφαση της Κυβέρνησης λήφθηκε με στόχο τον περιορισμό των διακινήσεων αλλά και την αύξηση των ελέγχων στα οδοφράγματα που θα συνεχίσουν να λειτουργούν, για την προστασία των πολιτών και από τις δύο πλευρές. Μάλιστα, η τροχαία κίνηση στο συγκεκριμένο οδόφραγμα αναμένεται να είναι αυξημένη τις επόμενες επτά ημέρες, αφού θα ενταθούν οι έλεγχοι από τις Αρχές υπό τον φόβο του κορωνοϊού.
 
Για τον λόγο αυτό, από σήμερα στα οδοφράγματα που θα παραμείνουν ανοικτά, θα βρίσκονται νοσηλευτές, οι οποίοι θα προχωρούν σε αξιολόγηση των περιστατικών.
 
Οι πολίτες, πάντως, επισημαίνουν πως ανησυχούν για την εξάπλωση του κορωνοϊού, ωστόσο, σημειώνουν πως από τη στιγμή που ούτε στην Κυπριακή Δημοκρατία, ούτε στις περιοχές που ελέγχονται από τα κατοχικά στρατεύματα, επιβεβαιώθηκε κρούσμα, είναι κάτι που δεν επηρεάζει, ούτε πρόκειται να επηρεάσει, τις μετακινήσεις τους.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η μάχη με τον κορωνοϊό, το stop στα οδοφράγματα και οι τουρίστες στην απομόνωση
 

Δείτε βίντεο με τις απόψεις των πολιτών και φωτογραφίες

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγκόσμια μάχη για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού

 

Δειτε Επισης

Η ΕΚΥΣΥ καταγγέλλει ότι το Υπ. Εργασίας δεν αποδέχτηκε αίτημα για επίσπευση πληρωμής συντάξεων Μαΐου
Νίκος Τορναρίτης για Μακαρίου: «Η εικόνα της περιοχής δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες»
Η Κύπρος παρέλαβε σκυτάλη για φιλοξενία της Ευρωπαϊκής Ημέρας για τη Θάλασσα 2026
ΒΙΝΤΕΟ: Καταγγελία Accept Κύπρου-Συνθήματα κατά της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας σε εκδήλωση
Παραμένει η σκόνη στην ατμόσφαιρα-Στους 38 βαθμούς σκαρφαλώνει ο υδράργυρος
Το νέο σχίσμα των πιστών, ο κλάδος ελαίας με αστερισκό του Αρχιεπισκόπου και η κρίσιμη απόφαση του Τυχικού
Μετά το μπέρδεμα στο Lady’s Mile ξεκινά η συνεργασία των αρμοδίων-Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι στις παραλίες
Έντονος προβληματισμός για τις φωτιές στα σχολεία-Συνεχίζεται η εγκατάσταση καμερών
Η ξηρασία απειλεί έως το 15% της παραγωγής στην ευρωζώνη
Μαρτυρίες γυναικών για το τραύμα της εισβολής στην Κύπρο θα ακούσει επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου