ΒΙΝΤΕΟ: Θυμίζουν 2003 οι εικόνες στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου-Κυκλοφοριακό χάος (pics)

Απίστευτο κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί από το πρωί στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου με την ουρά των οχημάτων να αρχίζει πριν τα φώτα τροχαίας της Coca Cola.
 
Παρά το γεγονός ότι η Κυβέρνηση προέβη σε κλείσιμο τεσσάρων οδοφραγμάτων για να περιορίσει τη διακίνηση δια μέσου των οδοφραγμάτων προς τα κατεχόμενα και να ενισχύσει τους ελέγχους, χιλιάδες πολίτες συρρέουν στο οδόφραγμα για να μεταβούν στις ελεγχόμενες από τον τουρκικό στρατό περιοχές.

Η κατάσταση, ειδικά στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου θυμίζει εικόνες από το μακρινό 2003 όταν άνοιξαν για πρώτη φορά τα οδοφράγματα. Οδηγοί που μίλησαν στον REPORTER ανέφεραν πως περιμένουν για ώρες, ενώ σύμφωνα με αρμόδιες πηγές η κίνηση είναι πέραν του αναμενόμενου για μια τέτοια μέρα.

 
Τόσο οι αστυνομικοί όσο και οι νοσηλευτές που είναι επιφορτισμένοι με τους ελέγχους, προβαίνουν στους απαραίτητους ελέγχους ώστε να διασφαλίσουν πως ανάμεσα στους πολίτες που διακινούνται δεν υπάρχουν πρόσωπα που ενδεχομένως να είναι ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ένταση στο οδόφραγμα της Λήδρας-Έριξαν τα κιγκλιδώματα και εισήλθαν στη Νεκρή Ζώνη
 
Μετά τη χθεσινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και παρά της αντιδράσεις κάποιων κομμάτων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εμφανίστηκε κατηγορηματικός το πρωί ως προς την ορθότητα της απόφασης, υπογραμμίζοντας πως πάνω από όλα η Κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για την υγεία των πολιτών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κατηγορηματικός ο ΠτΔ για οδοφράγματα-«Τρεις χιλιάδες Ιρανοί στα κατεχόμενα»
 

Την ίδια ώρα o Πρόεδρος υπέδειξε πως στα κατεχόμενα ζουν τρεις χιλιάδες Ιρανοί φοιτητές, γεγονός που εμπερικλείει κάποιο κίνδυνο αφού το Ιράν ανήκει στις επηρεασθείσες χώρες.

Δειτε Επισης

Καταδίκη νοσηλευτή που έβαλε κρυφή κάμερα στις συναδέλφους του και κατέγραφε ιδιωτικές στιγμές-«Ταπείνωση, εξευτελισμός και προσβολή»
Σχεδόν στα μισά του δρόμου οι ανακλήσεις οχημάτων-Καθοριστικοί μήνες Μάιος και Ιούνιος για το χρονοδιάγραμμα
Απάτη στο όνομα του δημάρχου Λευκωσίας-Προειδοποιεί για ψεύτικους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ανήλικος δέχθηκε επίθεση σε πάρκο από κουκουλοφόρους σε πάρκο-Συνελήφθη 16χρονος
Σύγκρουση δύο οχημάτων και μοτοσικλέτας στην Πάφο-Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο
Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια για το θάνατο του 46χρονου-Περιμένουν απαντήσεις από τη νεκροτομή
Δύο καταγγελίες στην Αστυνομία για σεξισμό-Βελτιώθηκε η θέση της Κύπρου
Σε 46χρονο ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στη Λεμεσό-Απουσίαζε από την εργασία του για μέρες
Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας στη Λεμεσό-Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα
Το βάρος στις επιστημονικές εξετάσεις για τα αίτια θανάτου του 17χρονου-Λήφθηκαν δείγματα από τη σορό