Κόμπι: Διέρρευσαν φωτογραφίες των 9 θυμάτων και γίνεται έρευνα για τον υπαίτιο

Οι Αρχές του Λος Άντζελες διενεργούν έρευνα για φωτογραφίες που διέρρευσαν από την σκηνή του κατεστραμμένου ελικοπτέρου και των εννέα θυμάτων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των «Los Angeles Times», η κοινοποίηση των φωτογραφιών έγινε μεταξύ αξιωματούχων της Κυβέρνησης κι απεικονίζουν τα εννέα θύματα. Την καταγγελία έκανε, υπό τον όρο της ανωνυμίας, μια πηγή δημόσιας ασφάλειας, που ασχολείται με το θέμα κι είδε τις εν λόγω φωτογραφίες.

Η δήλωση από το τμήμα του Σερίφη ανέφερε: «Ο Σερίφης είναι πολύ ενοχλημένος από την σκέψη ότι οι βουλευτές θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια τέτοια ανεύθυνη πράξη. Θα διεξαχθεί μια διεξοδική έρευνα από το τμήμα, με πρώτη προτεραιότητα την προστασία της αξιοπρέπειας και της ιδιωτικότητας των θυμάτων και των οικογενειών τους».

Οι «Times» ανέφεραν επίσης πως δεν είναι σαφές πόσο ευρέως διαδόθηκαν οι φωτογραφίες και ποιος συμμετείχε και εάν οι βουλευτές είχαν τραβήξει οι ίδιοι τις φωτογραφίες τους ή τις έλαβαν από κάποιον άλλο.

Πηγή:gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Άφαντοι οι γονείς που άφησαν το βρέφος στο μπαλκόνι-Έχει διαταχθεί η απομάκρυνσή του από την οικογένεια
BINTEO: Μέσα στον φόβο γεννήθηκε η ελπίδα-Tρίδυμα στο Ισραήλ ήρθαν στον κόσμο εν μέσω βομβαρδισμών
Χαμενεΐ: Το Ισραήλ έκανε τεράστιο λάθος και θα τιμωρηθεί, οι ΗΠΑ θα υποστούν συνέπειες αν μας επιτεθούν
Ερντογά για Νετανιάχου: Έχει ξεπεράσει από καιρό τον Χίτλερ στο έγκλημα της γενοκτονίας
Deadline μέχρι τον Σεπτέμβριο για γεφύρωση των διαφορών για το νέο σχέδιο αξιολόγησης εκπαιδευτικών
Απαντά σε Χατζηπαντέλα και ΝΕΔΗΣΥ το Υπουργείο Εσωτερικών-«Σε πλήρη εξέλιξη ο σχεδιασμός για στεγαστικό»
Σύνδεσμος Αστυνομίας για το ερωτικό βίντεο: Μεμονωμένο περιστατικό, δεν έχουμε ανάγκη από κανιβαλισμούς
Αύξηση 11,5% σε δύο χρόνια στους μισθούς-Στα 1.900 ευρώ ο ενδιάμεσος μισθός
Καθαιρέθηκε από το Συνοδικό Δικαστήριο ο Δήμος Σερκελίδης-Ομόφωνη η απόφαση
Εξέτασε υπόθεση του περί Συντάξεων Νόμου το Εφετείο-«Το Δικαστήριο δεν νομοθετεί»