Ξηλώθηκαν στέγες και υποχώρησαν κεραμίδια λόγω ανεμοστρόβιλου στην Πάφο

Μικρές ζημιές προκλήθηκαν σε  κατοικίες στην κοινότητα Επισκοπής της Επαρχίας Πάφου από το πέρασμα ανεμοστρόβιλου νωρίς το απόγευμα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από το πέρασμα ανεμοστρόβιλου προκλήθηκαν ζημιές σε καλώδια της Αρχής Ηλεκτρισμού  ενώ για την αποκατάσταση έσπευσε στο σημείο συνεργείο της ΑΗΚ.
 
Από τον ανεμοστρόβιλο αλλά και τους δυνατούς ανέμους που επικρατούν από το πρωί στην Επαρχία Πάφου, στο χωριό της Επισκοπής ξηλώθηκαν οι στέγες από τσίγκο σε δύο κατοικίες ενώ σε άλλα δύο υποστατικά υποχώρησαν από τις στέγες τα κεραμίδια.
 
Επίσης από τα έντονα καιρικά φαινόμενα απεκόπησαν δέντρα σε αγροτική περιοχή.
 
Σημειώνεται πως από τον ανεμοστρόβιλο και τα έντονα καιρικά φαινόμενα δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.
 
Στο μεταξύ η πυροσβεστική υπηρεσία δεν δέχτηκε καμία κλήση από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στην Πάφο με τις έντονες βροχοπτώσεις και τους ισχυρούς ανέμους.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Επίσκεψη Προέδρου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας-«Αποτελεί πρότυπο νοσηλευτικού ιδρύματος»
Τερματισμό συνεργασίας Κύπρου-Ισραήλ ζήτησαν διαδηλωτές υπέρ Παλαιστινίων
Τιμήθηκαν 250 πολύτεκνες μάνες-«Η Κύπρος αλλάζει και η Μάνα επιτέλους στηρίζεται»
Αρχιεπίσκοπος: Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε τη συνεργασία με τον νέο Πάπα, θα τον προσκαλέσουμε στην Κύπρο
A Μιχαηλίδου: Επιδιώκουμε την ενίσχυση της αθλητικής παιδείας και τη δημιουργία αθλητικής κουλτούρας
Ζήτησε να μην προστεθούν αυξήσεις στο ρεύμα ο Χριστοδουλίδης-Ενέργειες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
Ακριβό ρεύμα στην Κύπρο χωρίς προοπτική μείωσης-Μονόδρομος τα φωτοβολταϊκά
Παραμένει στην ατμόσφαιρα η σκόνη-Σκαρφαλώνει στους 35 βαθμούς η θερμοκρασία
Κόβουν το «απροσδιόριστο φύλο» από το Tax For All-«Σε 20 περιπτώσεις δεν το δεχθήκαμε, χρησιμοποιήσαμε την ταυτότητα»
Νομοθετική ανάσα για τις εργαζόμενες μητέρες-Θετικά τα μηνύματα αλλά οι ανισότητες παραμένουν