Οδηγούσε με μαθητική άδεια, δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών και προσπάθησε να διαφύγει

Γύρω στις 10.20μ.μ. χθες, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου, ενώ διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στον δρόμο Αραδίππου-Αθηένου, έκαναν σήμα σε οδηγό να σταματήσει, αφού οδηγούσε με ταχύτητα 105ΧΑΩ αντί 80ΧΑΩ.
 
Ο οδηγός του εν λόγω οχήματος παρέλειψε να σταματήσει, ενώ ανέπτυξε ταχύτητα και απομακρύνθηκε, οδηγώντας αμελώς και επικίνδυνα.
 
Στη συνέχεια, ανακόπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας και σε έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι οδηγός του οχήματος ήταν 18χρονος, ο οποίος οδηγούσε με μαθητική άδεια οδηγού χωρίς να συνοδεύεται από αδειούχο οδηγό, χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας και με καμένο το μπροστινό δεξί φανάρι.
 
Ο 18χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και ακολούθως, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.
 
Επίσης, στον Αστυνομικό Σταθμό κλήθηκε και ο 58χρονος εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης του οχήματος, ο οποίος κατηγορήθηκε γραπτώς για το ότι δεν έλαβε τα δέοντα μέτρα για τη φύλαξη του οχήματος.
 
Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.
 

Δειτε Επισης

Πού είναι ο Χαμενεΐ;-Πώς ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν μετακινείται από καταφύγιο σε καταφύγιο
Αλλαγή στάσης Τραμπ-Σκέφτεται αμερικανικά πλήγματα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
Τι σημαίνει η «αλλαγή καθεστώτος» που θέλει ο Νετανιάχου στο Ιράν
Πολυμερή συντονισμό κατά της παραβατικότητας στη Λεμεσό αποφάσισε σύσκεψη αρμοδίων
Έμμεσες απειλές Τραμπ-Οι ΗΠΑ δεν θα σκοτώσουν τον ανώτατο ηγέτη του Ιράν «προς το παρόν»
Αυτούς καταζητεί η Αστυνομία για τη συμπλοκή με μαχαίρια και λοστούς στην Πάφο
Κοινή δήλωση από τη «βουλή» για το ιδιοκτησιακό δικαίωμα ζήτησε ο Τατάρ-Θέλει να καλύψουν την επιπολαιότητά του
Αξιωματούχοι στις ΗΠΑ διαψεύδουν το Ισραήλ-«Το Ιράν ήθελε τρία χρόνια να φτιάξει πυρηνικό όπλο»
Ο πλανήτης φλέγεται και η Αστυνομία εξευτελίζεται-Όταν σε περιφρονούν τα ίδια σου τα μέλη, τότε υπάρχει πρόβλημα
Τελεσίγραφο Βουλής στην Κυβέρνηση για θεσμικό πλαίσιο για τα παιδιά που νοσούν μέχρι τον Σεπτέμβριο