Μητσοτάκης: Καμία παράνομη είσοδος στην Ελλάδα δεν θα γίνει ανεκτή

Τη θέση ότι η Ελλάδα δεν θα δείξει ανοχή απέναντι σε «παράνομες εισόδους» μεταναστών και προσφύγων, εξέφρασε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της αυστηροποίησης του ελέγχου των συνόρων της χώρας που έχει εξαγγείλει, κατόπιν και των εξελίξεων στο Ιντλίμπ.
 
«Σημαντικοί αριθμοί προσφύγων και μεταναστών έχουν συγκεντρωθεί, σε μεγάλες ομάδες, στο χερσαίο ελληνοτουρκικό σύνορο, και έχουν επιχειρήσει να εισέλθουν παράνομα στη χώρα. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος: καμία παράνομη είσοδος στην Ελλάδα δεν θα γίνει ανεκτή. Αυξάνουμε τον έλεγχο των συνόρων μας», σημειώνει ο κ. Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο Twitter.
 
Προσθέτει, ακόμα, ότι «η Ελλάδα δεν φέρει καμία ευθύνη για τις τραγικές εξελίξεις στη Συρία και δεν θα υποστεί τις συνέπειες αποφάσεων που έχουν λάβει άλλο», ενώ καταλήγει ότι έχει ενημερώσει την Ευρωπαϊκή Ένωση για την κατάσταση.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ανησυχία για τα 5,3 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος-Ζημιές στη Μονή Σίμωνος Πέτρας
Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος-Ταρακουνήθηκε η Βόρεια Ελλάδα
Σε εξέλιξη οι συνομιλίες για τα γλυπτά του Παρθενώνα-Τα σενάρια περί επικείμενης συμφωνίας
Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους σε χωριό των Τρικάλων
Νέο θρίλερ με τη δολοφονία του Γιώργου Καριώτη στη Ρόδο-Συνελήφθη 41χρονος μετά από τρια χρόνια
Ζητούν από ανθρώπους που έχασαν συγγενείς τους στο Μάτι να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας του 2018
Τραγωδία στην Σκιάθο-Νεκρή τουρίστρια ανήμερα των γενεθλίων της
«Δεν μας ζήτησε συγγνώμη ο βοηθός νοσηλευτή»-Ξεσπά ο γιος της 62χρονης που δίνει μάχη για τη ζωή της στο Τζάνειο
Πλήγηκαν πέντε βασικά κέντρα του οργανισμού της 62χρονης που έλαβε λάθος αίμα-Δεν έχει επαφή με το περιβάλλον
Ένοχος για το διπλό φονικό στα Ανώγεια ο Μανώλης Καλομοίρης-Ο πατέρας του το ένα θύμα