Ενοχλημένοι στη Σαλαμίνα: Ήταν ανήθικα, ετοιμάζεται επιστολή προς την ΕΑΚ

Ενοχλημένοι στη Νέα Σαλαμίνα, μετά τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν το παιχνίδι κυπέλλου με την Ανόρθωση, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Αμμοχώστου, Δημήτρης Λάζος στον Super Sport FM.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: H απάντηση της Σαλαμίνας για τις φήμες με Ελουντού-Κορέια και Ανόρθωση

Την ίδια ώρα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας των ερυθρολεύκων αποκάλυψε πως θα σταλεί επιστολή προς την ΕΑΚ και ότι οι ποδοσφαιριστές μπορούν να υπογράψουν όπου θέλουν.

«Μας έχει ενοχλήσει αφάνταστα. Δεν κάναμε αναφορά χθες, λόγω του αγώνα γιατί θα μπορούσε να επηρεάσει και την Ανόρθωση. Δεν ήταν σωστό. Είχαν βγει δημοσιεύματα και πριν το πρώτο ημιτελικό και πριν το δεύτερο, ότι θα μετακινηθούν ποδοσφαιριστές μας στην Ανόρθωση. Αν ήθελε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος θα έβγαινε σήμερα. Υπήρχε σκοπιμότητα. Το συμβούλιο μας ετοιμάζει επιστολή προς την ΕΑΚ. Ήταν ανήθικα και μας ενόχλησαν πάρα πολύ. Γράφτηκε για Ελουντού και Κορέιρα, μπορούν να υπογράψουν όπου θέλουν. Όπως έκανε και ο Τιάγκο, ο οποίος βρίσκεται σε όλους τους εντός αγώνες της ομάδας. Κάτι που δείχνει τις πολύ καλές σχέσεις που έχουμε»

Δειτε Επισης

Κάθειρξη 16 ετών σε νεαρή που μετέφερε 40 κιλά ναρκωτικά στην Κύπρο (pics)
Θρίλερ με τις συνομιλίες για το Ουκρανικό-Από τον «Πρόεδρο κλόουν» στην αντιπροσωπεία «παρωδία»
Τριάντα εισηγήσεις σε οκτώ άξονες προς διαβούλευση από τον ΔΗΣΥ για καταπολέμηση της διαφθοράς
Ένταση και διακοπή της συνεδρίας για Αμπράμοβιτς-Βολές κατά Σαββίδη, «δεν μυρίζεται τα νύχια της» είπε εκπρόσωπος του
Νέα δεδομένα στην ΕΔΕΚ-Κατέθεσαν υποψηφιότητες για τη θέση αναπληρωτή προέδρου Σολομωνίδης και Χαννίδης
Καταδικάστηκε με πρόστιμο εταιρεία για σοβαρό τραυματισμό εργαζόμενου που καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Πώς απαντά η ανάδοχος εταιρεία για τη γέφυρα στην Καλαβασό-«Καμιά αλλοίωση στο ύψος»
Aναβλήθηκαν για τις επόμενες ώρες οι συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας με πρωτοβουλία Ερντογάν
Προκαλούν οι Τούρκοι μετά τον διορισμό Γιοχάνες Χαν-«Να παροτρύνει την Ε/κ να αποδεχτεί τις πραγματικότητες»
Χρέωνε 100 ευρώ το κιλό για να φυλάει ναρκωτικά στην οικία του ο 35χρονος