Μετά την εφιαλτική πεντάρα, καλείται να πάρει την πρόκριση η Ανόρθωση

Η εφιαλτική πεντάρα που γνώρισε στο Δασάκι της Άχνας η Ανόρθωση, ταρακούνησε συθέμελα την ομάδα της Αμμοχώστου, και θα περάσει αρκετός καιρός για να διαγραφεί από τη μνήμη των φίλων της Κυρίας.

Ήταν ένα γερό χαστούκι, το οποίο είτε θα συνεφέρει ή θα... περιπλέξει περισσότερο την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για την τραγική εμφάνιση της ομάδας του, που έφερε και τον διασυρμό από τον Εθνικό.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ωστόσο στην ομάδα της Αμμοχώστου, επιτάσσει στην ομάδα να γυρίσει σελίδα, καθώς σήμερα (26/2) το απόγευμα, παίζει τα ρέστα της για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. 

Το ισόπαλο 1-1 του πρώτου αγώνα, φέρνει με την πλάτη στον τοίχο την Κυρία, καθώς η Ανόρθωση πρέπει να σκοράρει στη ρεβάνς, για να έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκρισης, όπου και θα βρει στον δρόμο της την Ομόνοια, μετά την κλήρωση που έγινε. 

«Θέλαμε ένα χαστούκι για να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Αυτή η ήττα δεν διαγράφει όλα όσα έγιναν μέχρι τώρα», είχε τονίσει χαρακτηριστικά μετά την ντροπιαστική ήττα ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος αναμένεται πώς θα βρει τον τρόπο για συνεφέρει την ομάδα. 

Αναμφισβήτητα, η εικόνα που εκπέμπει η ομάδα της Αμμοχώστου και ειδικά η τελευταία εμφάνιση, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να επαναληφθεί, αφού η... κατρακύλα είναι το χειρότερο σενάριο στην παρούσα φάση της Κυρίας, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των κρίσιμων αναμετρήσεων στα πλέι οφ. 

Έτσι, ο πρώτος λόγος βρίσκεται στον Γεωργιανό τεχνικό, ο οποίος πρόκειται να κάνει... ηλεκτροσόκ στους ποδοσφαιριστές του για να επιστρέψουν στην πραγματικότητα και να δώσουν συνέχεια στην εξαιρετική πορεία των τελευταίων μηνών, αφήνοντας στο πλάι την εφιαλτική πεντάρα του Εθνικού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εργασιακά θέματα συζήτησε ο Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της ΣΕΚ
YΠΠΑΝ: Η Κύπρος υποστηρίζει την πρωτοβουλία για τα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια
«Πράσινο» από βουλή στους κανονισμούς για Εθελόντριες, Υπαξιωματικούς και ΕΠΥ
Συναγερμός στη Γαλλία ενόψει Euro
66 τραυματίες νοσηλεύονται ακόμα στις Βρυξέλλες
Βρυξέλλες: Με αυστηρούς ελέγχους επαναλειτουργεί σήμερα το αεροδρόμιο
Συλλήψεις ύποπτων τρομοκρατών στην Ολλανδία
Η στιγμή της σύλληψης του υπόπτου στην μεγάλη επιχείρηση στο Schaerbeek (vid)
Μείωσε το επίπεδο συναγερμού του το Βέλγιο
Παραίτηση των υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών του Βελγίου