Vaser 3D Lipo: Η επανάσταση στον τομέα της ελάχιστα επεμβατικής λιποαναρρόφησης

To Vaser 3D Lipo αποτελεί επανάσταση στον τομέα της ελάχιστα επεμβατικής λιποαναρρόφησης. Η πρωτοποριακή αυτή μέθοδος βασίζεται στη δύναμη των υπερήχων, γεγονός που κάνει την όλη διαδικασία εξαιρετικά απλή αλλά ταυτόχρονα δίνει και εντυπωσιακά αποτελεσματική. 

Ο Δρ Άγγελος Καρατζιάς, πλαστικός χειρουργός αισθητικής και αποκατάστασης παρουσιάζει στην κάμερα του REPORTER τα πάντα γύρω από την νέα μέθοδο λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής.
 

 
«Λόγω των υπερήχων παρέχει λιπόλυση και πολύ μικρή ανάγκη για ανάρρωση.»

Σύμφωνα με τον Δρ. Άγγελο Καρατζιά, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους λιποαναρρόφησης, με το Vaser 3D Lipo ο ασθενής έχει λιγότερο πόνο, λιγότερο οίδημα, καλύτερο αποτέλεσμα στον σχηματισμό των μυών και γρηγορότερη επιστροφή στην καθημερινότητα. Πρόσθεσε, ότι η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με τοπική ή με ολική αναισθησία στο ιατρείο ή στο χειρουργείο και το αποτέλεσμα είναι μόνιμο, λόγω της μόνιμης απομάκρυνσης των λιποκυττάρων.

Το Vaser 3D Lipo αφορά τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες, άτομα που έχουν τοπικό πάχος ή επιζητούν περισσότερη γράμμωση στην περιοχή των κοιλιακών ή των ποδιών.

Δειτε Επισης

Ο αποχαιρετισμός του Καρούσου στον Θ. Πυρίλλη-«Famagusta Brothers, οι υπόλοιποι δήμαρχοι μας φώναζαν Χιώτες»
Ικανοποίηση ΕΟΑ για πολύ μεγάλες ποσότητες νερού σε γεώτρηση στην Αγ. Μαρίνα Χρυσοχούς
Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Θεόδωρο Πυρίλλη-«Η προσφορά του ήταν πολύπλευρη και ουσιαστική»
ΓΝ Λευκωσίας και Μακάρειο επίσημα διαπιστευμένα από τον Οργανισμό Accreditation Canada-«Επιτυχία εθνικής σημασίας»
Θλίψη στο Παραλίμνι-Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Θεόδωρος Πυρίλλης
Τελική ευθεία για αποζημιώσεις κουρεμένων με νέα πλατφόρμα επιβεβαίωσης αιτήσεων
Με «ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ» ο Sais.
Εκτίμηση ότι η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν μπορεί να διαρκέσει για ένα μήνα-Πώς μπορεί να επηρεαστεί η Κύπρος
Συνεχίζονται οι συστηματικοί ψεκασμοί κουνουπιών στη Λάρνακα
Αίτημα από Σλοβακία και Πορτογαλία για το σχέδιο Εστία-Επέστρεψαν στην Κύπρο δύο ασθενείς από το Ισραήλ