Χωρίς φιλάθλους και χωρίς δημοσιογράφους το Ίντερ-Λουντογκόρετς

Aπρόσιτο και για τους δημοσιογράφους θα είναι το «Tζουζέπε Μεάτσα» για τον αυριανό αγώνα ρεβάνς Ίντερ-Λουντογκόρετς για τους «32» του Europa League, που θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους εξαιτίας του COVID-19.

Ακυρώθηκαν επίσης οι συνεντεύξεις Τύπου και οι προπονήσεις με ανοικτές πόρτες.

Όπως αναφέρει η Gazzetta delllo Sport, oι δημοσιογράφοι δεν θα είναι καν σε θέση να παρακολουθήσουν τον αγώνα ζωντανά.

Μόνο διαπιστευμένοι φωτογράφοι θα μπορούν να έχουν πρόσβαση, αλλά και διαπιστευμένοι καμεραμέν, ενώ οι σχολιαστές της αναμέτρησης θα βρίσκονται στα τηλεοπτικά στούντιο και όχι στις εξέδρες του σταδίου.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Εκατό χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στη Χάγη κατά του πολέμου στη Γάζα
Επί γης κόλαση η Γάζα-Εκατοντάδες άμαχοι νεκροί, χωρίς νερό και τρόφιμα οι κάτοικοι, νέα μεγάλη επίθεση από το Ισραήλ
Ιδιωτική ακρόαση με τον Πάπα είχε ο ΥΠΕΞ-Στο επίκεντρο ο ρόλος της Κύπρου μεταξύ πολιτισμών και θρησκειών
Ανοιχτός ο Νετανιάχου σε συμφωνία που θα περιελάμβανε το τέλος των επιχειρήσεων στη Γάζα-Τι όρο θέτει
Επανήλθε το ΑΚΕΛ και απαντά εκ νέου στον ΠτΔ-«Μικροπολιτική και συνεχής προεκλογική εκστρατεία για το 2028»
Σοκαριστικές μαρτυρίες από το ιστιοφόρο που «καρφώθηκε» στη γέφυρα του Μπρούκλιν-«Ακούγαμε ουρλιαχτά»
Σε προκαταρκτική «δίκη» ο Τυχικός για την συμπεριφορά του, εξηγήσεις ενώπιον της Ιεράς Συνόδου-«Καταγγελίες από παντού»
Προσπάθειες να επιστραφεί η παραλία Lady’s Mile στο κοινό-Καθησυχάζει η υφυπουργός Ναυτιλίας
Ενθρονίστηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ'-Πάνω από 250.000 πιστοί στο Βατικανό, ποιοι έδωσαν το «παρών» στην τελετή
Απαντά στις αντιδράσεις ΑΚΕΛ για τις μονάδες αφαλάτωσης ο Χριστοδουλίδης-«Κάποια θέματα δεν προσφέρονται για προεκλογική»