Ο ΑΠΟΕΛίστας που πέταξε με μάσκα για τον κορωνοϊό στην Ελβετία (pics)

Για τον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των 32 του Γιουρόπα Λιγκ, πέταξε το πρωί ο ΑΠΟΕΛ με προορισμό την Ελβετία που θα συναντήσει τη Βασιλεία. 

Οι γαλαζοκίτιρνοι ταξιδεύουν στην Ελβετία με πρώτιστο στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Σιγκούρνταρσον και Σόουζα, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Να πω ποιοι μας πούλησαν; Τους ξέρω! Παιζόταν παράνομα...»

Την ίδια ώρα ωστόσο, παγκόσμιο σάλος έχει ξεσπάσει με τα κρούσματα του κορωνοϊού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι χθες στο Καντόνι Τιτσίνο, στα νότια της χώρα της Ελβετίας εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα κορονωϊού. Πρόκειται για έναν 70χρονο, που βγήκε θετικός στον νέο κορονωϊό, στα σύνορα με την Ιταλία.

Θέλοντας να προστατεύσει τον εαυτό του λοιπόν ένας οπαδός του ΑΠΟΕΛ που ταξιδεύει με την αποστολή των γαλαζοκιτρίνων, προμηθεύτηκε ιατρική μάσκα λόγω του κορωνοϊού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο χαμογελαστός Τάμαρι, η γκριμάτσα του Στάθη και ο πρόεδρος πριν την αναχώρηση

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δειτε Επισης

Ουσιαστική εμπλοκή της ΕΕ ζήτησε η Κύπρος-«Οφείλει να διαμορφώσει σαφή θέση και να αναλάβει ενεργό ρόλο»
Στο χώρο καρδιογραφημάτων η φερόμενη άσεμνη επίθεση από νοσηλευτή-Προσέγγισε το θύμα και από εφαρμογή γνωριμιών
Αναζητείται ένα πρόσωπο για κλοπή στη Λευκωσία (pic)
Συνεχίζονται οι προσπάθειες για επαναπατρισμό 55 Κυπρίων-Τρεις συνοδοί ασθενών στην Ιορδανία
Στη δημοσιότητα βίντεο με το βρέφος να κλαίει στο μπαλκόνι-Το άφησαν οι γονείς του σε καρότσι και πήγαν για ύπνο
ΒΙΝΤΕΟ: Οι Φρουροί της Επανάστασης έπληξαν το αρχηγείο της Μοσάντ
Γονείς άφησαν το ένδεκα μηνών μωρό τους να κλαίει στο μπαλκόνι και κοιμήθηκαν με κλειστές τις μπαλκονόπορτες
O Tραμπ υποστηρίζει πως δεν προσέγγισε το Ιράν για συνομιλίες-«Θέλω ένα πραγματικό τέλος στο πυρηνικό ζήτημα»
Ξεσπά και βάλλει κατά της Εισαγγελίας η Ανδριάνα Νικολάου-«Κάλυψαν και έδωσαν άφεση αμαρτιών στους εγκληματίες και τους διεφθαρμένους»
Τι ισχύει με τα πυρηνικά του Ιράν-Το Ισραήλ υποστηρίζει πως η Τεχεράνη ήταν κοντά στο να αποκτήσει βόμβα