Επιστρέφει στο Queen's ο Στέφανος

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τους διοργανωτές, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει για δεύτερη σερί χρονιά στο Fever-Tree Championships.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί 15-21 Ιουνίου στο χορτάρι του περίφημου Queen's Club του Λονδίνου και αποτελεί warm-up εν όψει του Wimbedon, που ξεκινάει στις 29 του ίδιου μήνα.

Οι Βρετανοί, μάλιστα, περιμένουν να είναι εκεί και ο Άντι Μάρεϊ και λογικά αυτό θα αποτελέσει το πρώτο φετινό τουρνουά του πρώην Νο.1 τενίστα στον κόσμο.

Στη διοργάνωση, που είναι της κατηγορίας ATP 500, αναμένεται να βρεθούν και οι Ντανίλ Μεντβέντεφ, Φελιθιάνο Λόπεθ.

Προς το παρόν, αυτοί είναι οι τέσσερις παίκτες που ανακοίνωσαν οι διοργανωτές εν όψει της αυριανής κυκλοφορίας των εισιτηρίων!

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση του Τζόκερ
Εκατό χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στη Χάγη κατά του πολέμου στη Γάζα
Επί γης κόλαση η Γάζα-Εκατοντάδες άμαχοι νεκροί, χωρίς νερό και τρόφιμα οι κάτοικοι, νέα μεγάλη επίθεση από το Ισραήλ
Ιδιωτική ακρόαση με τον Πάπα είχε ο ΥΠΕΞ-Στο επίκεντρο ο ρόλος της Κύπρου μεταξύ πολιτισμών και θρησκειών
Ανοιχτός ο Νετανιάχου σε συμφωνία που θα περιελάμβανε το τέλος των επιχειρήσεων στη Γάζα-Τι όρο θέτει
Επανήλθε το ΑΚΕΛ και απαντά εκ νέου στον ΠτΔ-«Μικροπολιτική και συνεχής προεκλογική εκστρατεία για το 2028»
Σοκαριστικές μαρτυρίες από το ιστιοφόρο που «καρφώθηκε» στη γέφυρα του Μπρούκλιν-«Ακούγαμε ουρλιαχτά»
Σε προκαταρκτική «δίκη» ο Τυχικός για την συμπεριφορά του, εξηγήσεις ενώπιον της Ιεράς Συνόδου-«Καταγγελίες από παντού»
Προσπάθειες να επιστραφεί η παραλία Lady’s Mile στο κοινό-Καθησυχάζει η υφυπουργός Ναυτιλίας
Ενθρονίστηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ'-Πάνω από 250.000 πιστοί στο Βατικανό, ποιοι έδωσαν το «παρών» στην τελετή