Η απουσία από την κλήρωση και το θέμα Πουρσαϊτίδη στη Σαλαμίνα

Το ισόπαλο αποτέλεσμα με την ΑΕΚ, την επόμενη μέρα στην ομάδα και το θέμα ανανέωσης της συνεργασίας με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, σχολίασε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, στον Super Sport FM. 

«Παλέψαμε, διεκδικήσαμε τις πιθανότητες μας, είχαμε και πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες και συνεχίζουμε. Πρέπει να προκύψουν συγκυρίες αποτελεσμάτων για να μπούμε στην 6άδα. Θα παλέψουμε όμως για να κάνουμε το καθήκον μας κόντρα στον Απόλλωνα. Πλέον, είμαστε εξαρτημένοι από άλλες ομάδες για να βρεθούμε στο πρώτο γκρουπ εκεί που ανήκουμε. Η Νέα Σαλαμίνα άξιζε να βρισκόταν πολύ ψηλότερα, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Μας απομένει μια αγωνιστική και θα πάμε να κάνουμε το καθήκον μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι μπανανόφλουδες που πάτησαν οι πρωτοπόροι και έμειναν... αγάλματα

Για το ότι θα προηγηθεί την Τρίτη η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου: «Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Ακόμη και αν περάσεις, θα αγωνιστείς και πάλι με μεγάλη ομάδα. Αυτό που προέχει είναι ο επαναληπτικός της Τετάρτης. Θα δώσουμε τη δική μας μάχη. Δεν ξέρω αν θα παρευρεθούμε στην κλήρωση. Δεν πρέπει να παρευρεθούμε στην κλήρωση. Με το να παρευρεθείς σημαίνει ότι υποτιμάς τον αντίπαλο σου».

Για το αν συζητήθηκε με τον Πουρσαϊτίδη η ανανέωση συνεργασίας των δύο πλευρών: «Δεν μπήκαμε στην οποιαδήποτε διαδικασία και υπάρχει εξήγηση. Υπάρχει ένας Γολγοθάς με συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν πρέπει να αποσυντονίσουμε την τεχνική ηγεσία. Δεν έχουμε κρυφτεί και έχουμε πει ότι είμαστε ευχαριστημένοι από το τεχνικό επιτελείο. Η ομάδα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Χρειάζεται χρόνος για να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Θα έρθει η ώρα που θα καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων».

Δειτε Επισης

Hθοποιός στην Τουρκία αγόρασε το σχολείο που πήγε μικρός και το διέλυσε για να εκδικηθεί τους καθηγητές
ΒΙΝΤΕΟ: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα στη Νάξο
Ερντογάν για το πάγωμα των εμπορικών σχέσεων με Ισραήλ-«Ξέρουμε πως η Δύση θα μας επιτεθεί»
Ένοχος 44χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε την 24χρονη σύντροφό του λίγες ημέρες αφότου γέννησε
BINTEO: Η πρόσκρουση της θαλαμηγού στις Σπέτσες στην προβλήτα από τους δυνατούς ανέμους
BINTEO: Η στιγμή της εκτόξευσης του διαστημοπλοίου Chang’e-6 στην αθέατη πλευρά του φεγγαριού
Στο Κάιρο ο επικεφαλής της CIA, εντείνονται οι πιέσεις για εκεχειρία στη Γάζα
Νέος σάλος με την πιθανή αντιπρόεδρο του Τραμπ-Δηλώνει πως έχει συναντήσει τον… Κιμ Γιονγκ Ουν
Μάχη για τη συνέχιση των ταυρομαχιών στην Ισπανία-Η κυβέρνηση τάσσεται κατά και η αντιπολίτευση αντιδρά
Πτώση στους εργαζόμενους στον Τύπο και συναφή επαγγέλματα στην Κύπρο-Tα στοιχεία της Eurostat