Κούγιας: Βόλος, Παναιτωλικός και ΠΑΣ ανήκουν στον ΠΑΟΚ

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης, ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες, υποστηρίζοντας πως, εκτός από τους Ακρίτες, στον Δικέφαλο ανήκουν κι οι Βόλος, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (24/02) συνεχίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες, υποστηρίζοντας πως, εκτός από τους Ακρίτες, στον Δικέφαλο ανήκουν κι οι Βόλος, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα.

"Στην ιδιοκτησία του ΠΑΟΚ ανήκει και ο Βόλος. Έχει 7-8 δανεικούς, δεν έχει ούτε έναν φίλαθλο και ο πρόεδρος του έχει τα ίδια γραφεία με του κ. Σαββίδη", ανέφερε αρχικά, ενώ υποστήριξε πως το ίδιο ισχύει και για τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, για να του απαντήσει ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μπίρδας: "Μην λες ό,τι θες. Είμαστε στα δικαστήρια με τον ΠΑΣ". Ωστόσο, ο κ. Κούγιας επέμεινε, τονίζοντας πως "έχω τα συμβόλαια στα χέρια μου".

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Ευχαρίστησε τον Μόντι για τη διαχρονική στάση της Ινδίας στο Κυπριακό ο Πρόεδρος
Αίτημα από Σλοβακία και Πορτογαλία για το σχέδιο Εστία-Επέστρεψαν στην Κύπρο δύο ασθενείς από το Ισραήλ
ΒΙΝΤΕΟ: Υποδέχθηκε τον Μόντι στο Προεδρικό ο Χριστοδουλίδης
Ποιες πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν έπληξε το Ισραήλ-Πόση ζημιά τους προκάλεσε
Επιτέθηκαν και λήστεψαν 24χρονο στη Λάρνακα-Χειροπέδες στην 16χρονη... αρχηγό
Καραμπόλα τριών οχημάτων στην Πάφο-Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα
Κρυμμένος σε υπόγειο καταφύγιο ο Χαμενεΐ και η οικογένειά του-Η αποκάλυψη για σχέδιο δολοφονίας και ο ρόλος του Τραμπ
Με δικηγόρο τον Αχιλλέα Αιμιλιανίδη καταθέτει την Παρασκευή ο Οδυσσέας
ΒΙΝΤΕΟ: Αεροδιακομιδή ασθενή από επιβατικό πλοίο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
Έβαλαν φωτιά σε σχολική αίθουσα Γυμνασίου στη Λευκωσία