«Ο Τραμπ κλέβει στο γκολφ»-Tεράστιες πινακίδες του Μπλούμπεργκ στο Λας Βέγκας

«Ο Ντόναλντ Τραμπ κλέβει στο γκολφ». «Το τείχος του Τραμπ έπεσε»: Ο Μάικλ Μπλούμπεργκ χλεύασε τον άνδρα που ευελπιστεί να εκτοπίσει από τον Λευκό Οίκο με καταχωρήσεις του σε τεράστιες διαφημιστικές πινακίδες που εμφανίστηκαν χθες Παρασκευή στο Λας Βέγκας, όπου βρίσκεται ο Αμερικανός πρόεδρος.

Στο τελευταίο επεισόδιο του τσακωμού των δύο δισεκατομμυριούχων με ολοένα και περισσότερη μοχθηρία τις τελευταίες εβδομάδες.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ έχασε την λαϊκή ψήφο», έγραφε μια άλλη φωτιζόμενη διαφημιστική οθόνη, με αναφορά στις προεδρικές εκλογές του 2016, στις οποίες ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος κέρδισε το σώμα εκλεκτόρων, αλλά συγκέντρωσε λιγότερους ψήφους σε εθνικό επίπεδο από την αντίπαλό του Χίλαρι Κλίντον.

Αυτές οι διαφημιστικές πινακίδες με τις αναγραφές σε κεφαλαία γράμματα εμφανίστηκαν στη διάσημη «Λωρίδα» του Λας Βέγκας, μια λεωφόρος γεμάτη με καζίνο και ξενοδοχεία, ένα εκ των οποίων ιδιοκτησίας του Ντόναλντ Τραμπ, στο οποίο ο ένοικος του Λευκού Οίκου διέμενε χθες.

Οι δύο Νεοϋορκέζοι, στα 70 τους, πολλαπλασιάσουν τις ανταλλαγές αστεϊσμών, από τότε που ότι ο πλουσιότερος από τους δύο, ο Μάικλ Μπλούμπεργκ, μπήκε στην κούρσα για το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου.

Ο Τραμπ, που έχει δώσει στον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης το παρατσούκλι «Μίνι Μάικ», λόγω του μικρού ύψους του (1.70μ), κορόιδεψε την εμφάνιση του Μπλούμπεργκ στο ντιμπέιτ των υποψηφίων των Δημοκρατικών, χαρακτηρίζοντας αυτήν «την χειρότερη στην ιστορία!»

Ο Μάικλ Μπλούμπεργκ, ένας από τους δέκα πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη, έχει δαπανήσει μέχρι στιγμής 409 εκατομμύρια δολάρια στην προσπάθειά του να κερδίσει το χρίσμα και να τεθεί αντιμέτωπος του Ντόναλντ Τραμπ, με το μεγαλύτερο μέρος του ποσού να δίνεται σε τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Ενώ η Νεβάδα θα ψηφίσει σήμερα για τις εσωκομματικές εκλογές των Δημοκρατικών, οι διαφημιστικές πινακίδες του Μπλούμπεργκ στο Λας Βέγκας, σχεδόν κάτω από τα πολύχρωμα παράθυρα του ξενοδοχείου Trump, έλαβαν μικτές αντιδράσεις.

«Δεν μου αρέσει η ιδέα ότι μπορεί να αγοράσει την προεδρία», δήλωσε ο Γκάρι Φρινζ, διευθυντής μιας εταιρείας μεταφορών που ήρθε στο Λας Βέγκας από το Ντέλαγουερ για ένα συνέδριο.

«Δεν μου αρέσει αυτό που κάνει ο Μπλούμπεργκ, αλλά ο Τραμπ το ξεκίνησε» δήλωσε η σύζυγός του Φρινζ, Κιμ Κόριγκαν.

Δειτε Επισης

Παρά λίγο τραγωδία σε φεστιβάλ στη Γερμανία-Πυροτεχνήματα έπεσε στο πλήθος, 19 τραυματίες
Ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν καλεί τη Ρωσία να παραδεχθεί ότι έριξε αεροπλάνο της χώρας τα Χριστούγεννα
Για ολοσχερή καταστροφή τριών πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν κάνει λόγω ο Τραμπ
Τουλάχιστον 10 νεκροί και εννέα αγνοούμενοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στη Νότια Κορέα
Παραιτήθηκε ο CEO της Astronomer μετά το βίντεο από τη συναυλία των Coldplay
Πρέσβεις Αιγύπτου, Ισραήλ και Παλαιστίνης εκφράζουν στήριξη σε δίκαιη λύση του Κυπριακού
ΒΙΝΤΕΟ: «Φτάνει. Yeter. Enough»-Συμπληρώνονται 51 χρόνια παράνομης τουρκικής εισβολής και κατοχής στην Κύπρο
Μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή-Η μάχη με τις εξαρτήσεις και το έργο της Ψυχοθεραπευτικής Εστίας
Ανάγκη για νομοθετικές ρυθμίσεις ανέδειξε το σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ-Εισηγήσεις Ερευνητικής σε τρεις πυλώνες
«Μόλις που προλάβαμε να περάσουμε το δρόμο, τρία λεπτά μετά έπεσε οβίδα... Θα ήμασταν θρύψαλα»