Άγριο ξύλο στο τοπικό ντέρμπι του Βόλου, στο νοσοκομείο ένας οπαδός (pics)

Επεισοδιακό ήταν το ντέρμπι του Βόλου ανάμεσα στον τοπικό Ολυμπιακό και την τοπική Νίκη καθώς τόσο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης όσο και μετά το τέλος της (το 1-1 ήταν το τελικό σκορ) σημειώθηκαν άγρια επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων.

Και αν κατά τη διάρκεια του αγώνα τα πράγματα ήταν ελεγχόμενα, η κατάσταση ξέφυγε μετά το τελικό σφύριγμα καθώς το γκολ της ισοφάρισης που ήρθε στις καθυστερήσεις για τον Ολυμπιακό Βόλου και οι τρελοί πανηγυρισμοί των οπαδών του αναθέρμανε με πολύ βίαιους όρους την ένταση στις κερκίδες.

Οι περίπου 30 οπαδοί της Νίκης Βόλου που έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο ήρθαν πολύ κοντά με τους γηπεδούχους οπαδούς, ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα και μέσα σε όλα αυτά, ένας 40χρονος οπαδός των γηπεδούχων έπεσε από την εξέδρα, τραυματίστηκε πολύ άσχημα και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο του Βόλου.

Χαρακτηριστικό είναι πως οι προπονητές των δύο ομάδων, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το παιχνίδι, αναφέρθηκαν πρώτα στην ανάγκη να λήξει αυτή η αντιπαλότητα μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων και μετά στο ίδιο το παιχνίδι.

 

 
Πηγή: sdna.gr

 

 

 

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον 41 νεκροί σε επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας
ΒΙΝΤΕΟ: Σοβαρός τραυματισμός μετά από πυροβολισμούς σε κινητοποίηση κατά του Τραμπ στις ΗΠΑ
Έκκληση για αποκλιμάκωση και τήρηση του διεθνούς δικαίου από την ΕΕ για την ένοπλη σύρραξη Ισραήλ-Ιράν
Καλοκαιριάτικες βροχές και καταιγίδες αναμένονται σήμερα-Στους 35 βαθμούς η θερμοκρασία
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο-Νεκρός 45χρονος μετά από σφοδρή σύγκρουση οχήματος με ημιφορτηγό
LIVE: Οκτώ νεκροί και πάνω από 200 τραυματίες και αγνοούμενοι από τις επιθέσεις του Ιράν στο Ισραήλ
Οι αυξήσεις σε βασικά καταναλωτικά αγαθά πιέζουν ασφυκτικά τα νοικοκυριά-Προμηνύεται δύσκολο καλοκαίρι
Τριπλό μήνυμα πίσω από το πλήγμα του Ισραήλ στο Ιράν-Η επόμενη μέρα και το πυρηνικό πρόγραμμα
Αναστάτωση σε διάφορες περιοχές της Κύπρου, ορατοί οι πύραυλοι του Ιράν στο Ισραήλ-Δείτε βίντεο
Πληροφορίες ότι σκοτώθηκε ο αρχηγός των Χούθι-Χτυπά και την Υεμένη το Ισραήλ