Η Κυβέρνηση Αναστασιάδη έχει θέσει ψηλά στις προτεραιότητες της την στήριξη της οικογένειας

Η Κυβέρνηση Αναστασιάδη έχει θέσει ψηλά στις προτεραιότητες της την στήριξη της οικογένειας την οποία είναι αποφασισμένη να θωρακίσει, τόνισε ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννη Καρούσου, σε χαιρετισμό του στην μουσική βραδιά της Επαρχιακής Γραμματείας Πολυτέκνων Αμμοχώστου.
 
Ο κ. Καρούσος είπε ότι η στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας πρέπει να θεωρείται ως δεδομένη και αυτή η κυβέρνηση εργάζεται με στόχο να αμβλύνει τις οποιεσδήποτε δυσκολίες υπάρχουν, προσθέτοντας ότι οι πολύτεκνες οικογένειες αποτελούν το αντίδοτο στην υπογεννητικότητα.
 
«Η αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος αποτελεί θέμα υψίστης σημασίας και για αυτό θεωρώ ότι εσείς, ως μέλη των πολύτεκνων οικογενειών, επιτελείτε ένα έργο εθνικό», υπογράμμισε.
 
Ο Υπουργός Μεταφορών είπε ακόμη ότι μία εύρωστη οικονομικά κοινωνία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ευημερία του λαού και την ασφάλεια που μπορεί να νιώσει ο πολίτης στο μέλλον και για αυτό και η οικονομική ανάπτυξη είναι για εμάς εκ των ων ουκ άνευ, όπως είπε, «καθότι η βελτίωση της οικονομίας και η αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος, πέραν από συγκοινωνούντα δοχεία, αποτελούν αδιαπραγμάτευτες προτεραιότητες για την κυβέρνηση Αναστασιάδη». 
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Ακριβό ρεύμα στην Κύπρο χωρίς προοπτική μείωσης-Μονόδρομος τα φωτοβολταϊκά
Παραμένει στην ατμόσφαιρα η σκόνη-Σκαρφαλώνει στους 35 βαθμούς η θερμοκρασία
Κόβουν το «απροσδιόριστο φύλο» από το Tax For All-«Σε 20 περιπτώσεις δεν το δεχθήκαμε, χρησιμοποιήσαμε την ταυτότητα»
Νομοθετική ανάσα για τις εργαζόμενες μητέρες-Θετικά τα μηνύματα αλλά οι ανισότητες παραμένουν
Στην Κύπρο τα περιστατικά αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής εκτός νοσοκομείου ανέρχονται στα 700 ετησίως
Στη σημασία της Ευρώπης και στο μέλλον των νέων εστίασαν Χριστοδουλίδης και Μέτσολα
Τάττης-Καραχάν:«Δεν επιθυμούμε καμία χάρη από κανέναν»
ΥΠΕΣ: Η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει με ευαισθησία τον προσφυγικό κόσμο
Στην Κύπρο καταγράφονται 38 νέα περιστατικά μεταστατικού καρκίνου του μαστού ετησίως
Στα ύψη η θερμοκρασία-Σκαρφαλώνει στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος