Πότε επιστρέφουν Σακό-Πάντσεον και το μήνυμα της Πάφου με ΑΠΟΕΛ

Στα αγωνιστικά προβλήματα της Πάφου FC αλλά και τον επερχόμενο αγώνα τα Κυριακής (23/2) με τον ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της παφιακής ομάδας, Πολύβιος Πάλιουρας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στήνει στον τοίχο τον Μασιά η Ένωση Συντακτών μετά τα περί… κανιβαλισμού
 
«Θέλουμε να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη με τον ΑΠΟΕΛ και να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε για την εξάδα. Αξίζουν αυτοί ποδοσφαιριστές να έχουν την στήριξη του κόσμου. Είναι ελάχιστες οι πιθανότητες για την πρώτη εξάδα. Όσο έχεις ελπίδες, σγουρά πρέπει να τις κυνηγήσεις. Σακό, Πάντσεον, Φυλακτού θα είναι εκτός, όπως και ο Βαλεριάνος αντιμετώπισε ένα πρόβλημα. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του προπονητή. Στα θετικά είναι ο χρόνος που πήραν οι Νέμετς και Ανγκούλο και επιστρέψαν. Ο Σακό είναι στο Ντουμπάι και κάνει αποθεραπεία. Αναμένεται να επιστρέψουν μέσα στον Μάρτιο μαζί με τον Πάντσεον. Έχουν έρθει δύο βοηθοί, με γνώσεις πάνω στα θέματα με τους τραυματισμούς και σίγουρα πρέπει αν δούμε τι έφταιξε και γιατί υπήρχαν τόσοι. Σγουρά ήμασταν και άτυχοι».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με αγώνες-παγίδα συνεχίζεται η 21η αγωνιστική
 

Δειτε Επισης

LIVE: Νύχτα τρόμου σε Ισραήλ και Ιράν με ασταμάτητες ανταλλαγές πυραύλων-Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ, μία νεκρή
Το έγκλημα κάνει πάρτι και το Τμήμα που διερευνά εγκλήματα διερευνά.... δηλώσεις-Οι εμμονές εκθέτουν την Αστυνομία
«Ένα λαθούι εκάμαν τα πλάσματα, σιόρ…»
Οι στρατιωτικές ισορροπίες τρόμου ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν-Πού υπερισχύει η κάθε πλευρά
Ο Δένδιας μιλά για την «Αόρατη Συνωμοσία» που οδήγησε στη δολοφονία του Αμερικανού Πρέσβη στην Κύπρο
Στην τελική ευθεία η δίκη για Σήφη και Σπύρο-Έδειξε απουσία μαρτυρίας η υπεράσπιση, ζήτησε απαλλαγή από το εκ πρώτης όψεως
Προτρέπει του Ιρανούς να ξεσηκωθούν ο Νετανιάχου-«Να ορθώσουν ανάστημα στο καταπιεστικό καθεστώς»
ΒΙΝΤΕΟ: Ορατοί και από την Κύπρο οι πύραυλοι που εκτόξευσε κατά του Ισραήλ το Ιράν
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που ιρανικοί πύραυλοι χτυπούν στο κέντρο του Τελ Αβίβ
Στην τελική ευθεία το σχέδιο του Ισραήλ-Στόχος ο ίδιος ο Χαμενεΐ, ο Νετανιάχου θέλει σύμμαχο τον λαό του Ιράν