Αναρρώνει μετά την χειρουργική επέμβαση ο 25χρονος που τραυματίστηκε από όπλο φίλου του

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου νοσηλεύεται ο 25χρονος κυνηγός που χθες τραυματίστηκε από εκπυρσοκρότηση όπλου φίλου του με αποτέλεσμα να πληγεί από  σφαιρίδια  στο πόδι.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 25χρονος υποβλήθηκε χτες σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση στο πόδι και κρατείται στο Ορθοπεδικό τμήμα του ΓΝ Πάφου ενώ σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η υγεία του δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 25χρονος κυνηγός, τραυματίστηκε από το όπλο φίλου του
 
Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης , το κυνηγετικό ατύχημα συνέβη στις 06:40 χτες  το πρωί στην αγροτική περιοχή  Αναδιού – Σαραμά.
 
Τρεις κυνηγοί είχαν μεταβεί για κυνήγι σε επιτρεπόμενη περιοχή, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το κυνηγετικό όπλο του ενός εκ των τριών εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να πλήξει με σφαιρίδια το δεξί πόδι 24χρονου κυνηγού και φίλου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τραυματίστηκε 25χρονος κυνηγός από εκπυρσοκρότηση όπλου 

Τη σκηνή επισκέφτηκαν μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και του αστυνομικού σταθμού Π. Χρυσοχούς για περαιτέρω εξετάσεις και διερεύνηση του κυνηγετικού ατυχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στις φλόγες όχημα ιδιοκτησίας 50χρονου
Χειροπέδησες σε πρώην υπάλληλο που έκλεψε 181 χιλιάδες ευρώ από υπεραγορά το 2020
Υπέκυψε στα τραύματα του 75χρονος που παρασύρθηκε σε ποδηλατικό αγώνα
Έγκλημα χωρίς τιμωρία η δολοφονία Θανάση-Η απουσία μαρτυρίας για συγκάλυψη που κατέληξε σε απλή... αχαμπαροσύνη, χωρίς ποινική ευθύνη
Ξανά στον Οδυσσέα η προσοχή του ΤΑΕ μετά το φιάσκο με τους δημοσιογράφους
Χάθηκαν τα ίχνη του 46χρονου Γεώργιου Χριστοφή από τη Λάρνακα (pic)
Παρουσιάστηκε στους ανακριτές ο Γιώργος Θεοδούλου για δηλώσεις Οδυσσέα
Έκπληξη Κληρίδη για απόφαση ΝΥ για Θανάση-«Συγκρούεται κάθετα με το πόρισμα, περίμενα ότι δεν θα ήταν θετική, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό»
Χάθηκαν εδώ και 12 μέρες τα ίχνη 57χρονου στη Λευκωσία (pic)
Ξέσπασε η Ανδριάνα Νικολάου για την απόφαση της Εισαγγελίας-«Το βαρέλι της διαφθοράς και της μπόχας δεν έχει πάτο»