Άστραψε και βρόντηξε ο Καραβίδας-«Εκρούσαμεν, ας μείνουν οι μεγάλοι τζιαι κανεί»

Έντονος για τη διαιτησία του χθεσινού (19/2) αγώνα με την Ομόνοια ήταν ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport Fm, τονίζοντας πως το κυπριακό ποδόσφαιρο δεν πάει καθόλου καλά και πως πρέπει να βρεθεί μια λύση. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE: Έφθασε στο Δικαστήριο ο Μασιάς-Εν αναμονή έναρξης της διαδικασίας

Την ίδια ώρα ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Κατωκοπίας, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του προέδρου του Απόλλωνα, Νίκου Κίρζη, αλλά και τις προσπάθειες που κάνει η ΚΟΠ.

«Είμαστε απογοητευμένοι. Ότι υπάρχει στο ποδόσφαιρο είναι αποτυχία. Πλήρωσα δύο χιλιάδες για να παίξω κύπελλο με την Ομόνοια. Ο επόπτης ο αετομάτης έτρεξε και έδωσε οφσάιντ αμέσως. Αυτός είδε γκολ; Πέρασε; Για όνομα του Θεού. Οι διαιτητές δεν προστατεύουν τον εαυτό τους. Οι ίδιοι δεν στηρίζουν τον εαυτό τους. Σταματάτε δεν σας περνά το αντικείμενο. Είδες το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Δεν πάμε καλά. Δεν πάμε πουθενά. Κάτι για να φτιαχτεί πρέπει να κρούσει και αν φτιαχτεί. Εκρούσαμεν. Για να μην παρεξηγηθώ δεν τα λέω επειδή είναι η ομάδα μου τελευταία. Είναι κρίμα ο κόσμος. Υπάρχει θεσμός κυπέλλου; Τίποτα. Όλα κομμένα ραμμένα για τους μεγάλους. Το πρωτάθλημα σας ικανοποιεί; Δύσκολο είναι πάνω, κάτω όμως; Ξέρουν εδώ και καιρό πως θα πάει η Άχνα, το Παραλμίνι και η Δόξα. Εγώ γιατί να έρθω πάλι πάνω του χρόνου. Ας μείνω δεύτερη δεν έχει τσανς να έρθω πρώτη. Nα πάνε στην Ευρώπη να δουν τι κάνουν .Ας μείνουν οι μεγάλοι οι έξι να παίζουν μόνοι τους τζαι κανεί. Εν θέλουμε μάππες. Αν δεν έρχονταν οι Ρώσσοι θα ήταν η Πάφος; Αν δεν ήταν ο Τορναρίτης θα ήταν ο Ολυμπιακός; Θυμήθηκαν τώρα για τα γήπεδα. Ευτυχώς που δεν είχαμε ατύχημα με τα γήπεδα. Που είναι η πολιτεία; Δεν γίνεται να θέλω να πάω δεύτερη κατηγορία γιατί ανακατσώ.  ».

Για την προσπάθεια της ΚΟΠ ο Κώστας Χριστοδούλου είπε «η ΚΟΠ φέτος, έφερε ξένους, προσπαθεί για το VAR. Αν δεν πάμε φέτος, θα πάμε του χρόνου γιατί δεν πάμε καλά καθόλου καλά. Αν δεν ερχόταν ο Παπασταύρου στην Ομόνοια τι θα γινόταν;  Θα ήταν πατισμένα τα δύο τρίτα των σωματείων. Πρέπει να κάτσουμε να βρούμε λύση».

«Είπε καλά πράγματα ο κ. Κίρζης. Φταίνε όλοι. Δεν συμφωνώ ότι φταίνε μόνο οι παράγοντες. Φωνάζουν για του Κύπριους», είπε ο πρόεδρος της Δόξας για τις δηλώσεις του προέδρου του Απόλλωνα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Όταν πρόεδροι, παράγοντες και διαιτητές στήθηκαν στη δικαστική σέντρα

Δειτε Επισης

Αναφορές για ισραηλινούς βομβαρδισμούς στα σύνορα και στη νότια Βηρυτό
Κατασχέθηκαν 80 κιλά κάνναβη και χιλιάδες ευρώ-Χειροπέδες σε 28χρονο (pics)
Έπεσε «μαύρο» στο ΡΙΚ λόγω απεργίας των υπαλλήλων για μη καταβολή συντάξεων
Προ των πυλών η επόμενη φάση του πολέμου-Πληθαίνουν οι πληροφορίες για επικείμενη κλιμάκωση
Πραγματοποίηση τριμερούς συνάντησης τον Οκτώβριο επιβεβαίωσαν τα Ηνωμένα Έθνη
Δεν έβρισκαν το κινητό του «Κομμωτή» στις Φυλακές και τελικά... τους το υπέδειξε ο ίδιος-Τον κάλεσαν σε «συνάντηση»
Βρετανοί βουλευτές έκαναν δωρεάν ταξίδια στα κατεχόμενα και ακολούθως ερωτήματα υπέρ του ψευδοκράτους
Έφθασε στο αεροδρόμιο από τη Βηρυτό με ράβδο χρυσού μισού κιλού
Το Ισραήλ ενημέρωσε τις ΗΠΑ για τη χερσαία επιχείρηση κατά της Χεζμπολάχ-Διέρρευσαν οι πρώτες λεπτομέρειες
Δεν πρόλαβε να αναλάβει ο Αρναούτης και έστησαν ήδη ηλεκτρονική απάτη με το όνομά του