Με απόφαση Αλαφούζου, εκτός σχεδιασμού ομάδας ο Δώνης

Απίθανα πράγματα στο «τριφύλλι». Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ανακοίνωσε μέσω τρίτων στον Γιώργο Δώνη πως δεν θα έχει ανάμιξη στον σχεδιασμό της ομάδας ενώ του έθεσε το δίλημμα «ή ο Χρήστος στην ομάδα ή εσύ»!

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι πιο «ζεστός» από ποτέ με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού και αυτό, ως είθιστε, φέρνει απίθανα πράγματα στο εσωτερικό της ομάδας και άκρως αντιποδοσφαιρικά! Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια της Τετάρτης, στελέχη της ΠΑΕ μετέφεραν ως απόφαση του μεγαλομετόχου προς τον προπονητή τα εξής:

1)Δεν θα έχει καμία ανάμιξη στον προγραμματισμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περίοδου και πως υπεύθυνοι για αυτό είναι ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Τσάβι Ρόκα! Σε καμία ομάδα παγκοσμίως δεν γίνεται ο προπονητής να μην συμμετέχει στον προγραμματισμό της δικής του ομάδας.

2)Δεν θα υπάρξει καμία άνοδος στο μπάτζετ.

3)Η ΠΑΕ θα καταθέσει πρόταση στον Χρήστο Δώνη για νέο συμβόλαιο. Αν αυτή γίνει αποδεκτή, τότε ο Έλληνας τεχνικός θα πρέπει να απομακρυνθεί, καθώς η διοίκηση του συλλόγου θεωρεί πως δεν πρέπει να συνυπάρχουν!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο Έλληνας προπονητής μετράει μέρες στον πάγκο της ομάδας ενώ δεν υπάρχει κάποια συνάντηση που να έχει προγραμματιστεί για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί!

Πηγή: Gazzeta.gr

Δειτε Επισης

Βλέπει μία πιθανή κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία ο Πούτιν μόλις επιτευχθούν οι συμφωνίες
Πιστεύει πως θα καταφέρουν να «αποκρούσουν» τις διώξεις σφετεριστών ο Τατάρ-Νέοι ισχυρισμοί περί «τρομοκρατίας»
ΒΙΝΤΕΟ: Κινητοποίηση καταδίκης έξω από το fan club της Ομόνοιας στη Λακατάμια
Μαραθώνια επικοινωνία Τραμπ με Πούτιν-Έκανε λόγο για «ειλικρινή και χρήσιμη» συνομιλία ο Ρώσος Προέδρος
Αντεξέταση ανακριτή στην δίκη του Αϊκούτ-Ερωτήματα υπεράσπισης για κυπριακές εταιρείες που συνδέονται με κατηγορούμενο
Βλέπει πρώτα Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ η Ολγκίν-Την ερχόμενη Δευτέρα η συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη
Ασυνεννοησία μεταξύ αρμόδιων υπηρεσιών, Δήμων και Βάσεων για τις δειγματοληψίες στο Lady’s Mile
Χειροπέδες σε 23χρονο και 40χρονο για τα επεισόδια στο fan club της Ομόνοιας στη Λακατάμια
Άλμα για «ριζική αναθέσμιση της χώρας»-Οι στόχοι, οι πυλώνες και τα πρόσωπα του νέου κόμματος
Επανέρχονται οι Οικολόγοι για το Νοσοκομείο Λευκωσίας-«Οι ευθύνες είναι του Υπ. Υγείας και του ΟΚΥπΥ που αδιαφορούν»