Άγνωστοι έκλεψαν δέκα σκύλους από χωράφι στη Λεμεσό
10:23 - 19 Φεβρουαρίου 2020

Δέκα σκύλους έκλεψαν άγνωστοι από περιφραγμένο χωράφι στη Λεμεσό, μετά από διάρρηξη μεταλλικής πόρτας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κλοπή σημειώθηκε μεταξύ της 17ης και 18ης Φεβρουαρίου από χωράφι στο Πισσούρι.
Οι δράστες, φαίνεται να έκοψαν με ψαλίδι την αλυσίδα της μεταλλικής πόρτας του χωραφιού και να άρπαξαν επτά σκύλους ράτσας σεγκούτσι και τρεις σκύλους ράτσας πόιντερ.
Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, ενώ η αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται στις 10 χιλιάδες ευρώ.
Σημειώνεται ότι, γίνονται εξετάσεις μέσω της δικοινοτικής ομάδας επαφής για το έγκλημα, για να διαπιστωθεί κατά πόσο οι δράστες έχουν περάσει στις κατεχόμενες περιοχές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Το μέλος κόμματος που απείλησε δημοσιογράφο και η πιθανή σύνδεση του με μυστικές υπηρεσίες
- Δεμένος χειροπόδαρα με το χτύπημα ο 38χρονος, ψάχνουν ηθικό αυτουργό
- Στις φλόγες όχημα εταιρίας στα Πολεμίδια-Άγνωστα τα αίτια
- Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 25χρονος κυνηγός, τραυματίστηκε από το όπλο φίλου του
