«Κάθονται οι παράγοντες και περιμένουν την Παρασκευή να δουν τους διαιτητές»

Ερωτηθείς αν η Κυπριακή Ομοσπονδία έχει ευθύνη για όλα αυτά που συμβαίνουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο, ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, είπε πως την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν οι παράγοντες.

«Πρέπει να δούμε επιτέλους που είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι οι παράγοντες. Αυτό είναι το θέμα μου εμένα. Κάθονται όλοι οι παράγοντες και περιμένουν την Παρασκευή το πρωί να δουν τους διαιτητές, τι φταίει η Ομοσπονδία;. Σίγουρα όταν πάει λάθος σε κάτι οργανισμό έχει ευθύνη η ηγεσία. Όμως εγώ πιστεύω την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν οι παράγοντες»

Δειτε Επισης

Χάθηκαν τα ίχνη του 82χρονου Παναγιώτη Ευσταθίου από τη Λεμεσό (pic)
Απαντά για τις τουρκικές προκλήσεις ο ΠτΔ-«Πριν την Γενεύη έλεγαν ότι δεν ήθελαν διορισμό προσωπικού αντιπροσώπου»
Διαψεύδει ο Τατάρ για αλλαγή του ονόματος του ψευδοκράτους από Ερντογάν-«Απαιτείται "λαϊκή βούληση"»
ΒΙΝΤΕΟ: Εκκενώθηκαν παράκτιες περιοχές στη Χιλή μετά τον σεισμό 7,4 Ρίχτερ
Φωτογραφίες από το κινητό της Γερμανίδας σφετερίστριας ενώπιον του Δικαστηρίου-Τι απεικόνιζαν
Απάντησε μη παραδοχή σε 102 κατηγορίες ο Αϊκούτ για τον σφετερισμό E/κ περιουσιών
Ισχυρός σεισμός 7,5 Ρίχτερ στην Αργεντινή-Προειδοποίηση για τσουνάμι
Καταδικάζει την κάθοδο Ερντογάν η Κυβέρνηση-«Η απάντηση στην πρόκληση είναι η συνέπεια και στην αυθαιρεσία η νομιμότητα»
Οι ΗΠΑ δεν θα ενεργούν πλέον ως επικεφαλής διαμεσολαβητής στις διαπραγματεύσεις Ουκρανίας
Το σκεπτικό Ευσταθίου για συζήτηση της διαγραφής στην Κεντρική Επιτροπή-«Το ζήτημα είναι άκρως πολιτικό»