Στις Βρυξέλλες για να βάλει τη ΔΗΠΑ σε ευρωομάδα ο Καρογιάν

Επίσκεψη εργασίας στις Βρυξέλλες, όπου θα έχει σειρά επαφών με Ευρωπαίους Αξιωματούχους, πραγματοποιεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης, Μάριος Καρογιάν.

Σε ανακοίνωσή της, η Δημοκρατική Παράταξη αναφέρει ότι σήμερα ο κ. Καρογιάν θα συναντηθεί  με τον Αντιπρόεδρο της Κ.Ο. του ΕΛΚ και επικεφαλής της   Ελληνικής Αντιπροσωπείας της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με την Επίτροπο Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων, Στέλλα Κυριακίδου, με τον πρώην Πρωθυπουργό της Ρουμανίας και Επίτροπο της ΕΕ, ο οποίος εξελέγη Επικεφαλής της Πολιτικής Ομάδας «Renew Europe» (πρώην ALDE) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Dacian Ciolos και με τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρη Παπαδημούλη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση βασικός σκοπός της συνάντησης με τον Επικεφαλής της Πολιτικής Ομάδας «Renew Europe», Dacian Ciolos, είναι να συζητηθεί, μεταξύ άλλων θεμάτων, το ενδεχόμενο ένταξης της Δημοκρατικής Παράταξης στην Ομάδα των Φιλελευθέρων «Renew Europe», η οποία αποτελεί την 3η μεγαλύτερη Πολιτική Ομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Δειτε Επισης

Τα είπε τηλεφωνικώς με Κόστα ο ΠτΔ πριν την Γενεύη-Επανέλαβε τις κοινές θέσεις ΕΕ για στήριξη της ΚΔ
Ατλί και Χαρμαντζί από το τ/κ ΚΚΔ στη Γενεύη κατά τη διάρκεια της άτυπης διάσκεψης
Μνημόνιο συναντίληψης στην εκπαίδευση μεταξύ Κύπρου και Κροατίας
Εκτός ορίων ο Τατάρ-«Αν θέλετε συμφωνία, ας υπογράψουμε όλοι μαζί λύση δύο κρατών»
Η αμυντική βιομηχανία ΕΕ σε άτυπο δείπνο των ΥΠΟΙΚ με συμμετοχή Κεραυνού
Διαμαρτυρία Φουρλά για την απαγόρευση εισόδου σε Πατριάρχη Σερβίας στις εκκλησίες του Κοσόβου
Την Τετάρτη η διακαναλική του Προέδρου για τον ετήσιο απολογισμό
Τρίωρη η διευρυμένη συνάντηση στη Γενεύη, θα προηγηθούν οι διμερείς
Αρχίζει το μεγαλεπήβολο έργο ΚΟΑΓ στη Λεμεσό για προσιτό ενοίκιο-Δέκα συμφωνίες για πολεοδομικά κίνητρα
Κόμπος: «Καταδικαστέες οι φρικαλεότητες των τελευταίων ωρών στη Συρία»