Τα δεδομένα με Γκαστανιάγα και το κάλεσμα του Κέρκεζ στον κόσμο της ΑΕΛ

Στη σημαντικότητα του επαναληπτικού αγώνα με την ΑΕΚ στάθηκε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, στη διάδσκεψη που παραχώρησε για το αυριανό (19/2) παιχνίδι. Τους ποδοσφαιριστές της λεμεσιανής ομάδας εκπροσώπησε ο Αντρέ Τεσέιρα. 

«Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να προκριθούμε. Σαν νικητές του κυπέλλου πέρσι πρέπει να τα δώσουμε όλα και να δείξουμε αύριο σε μια δύσκολη στιγμή ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να προκριθούμε. Το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα αλλά πρέπει να παίξουμε καλά για να περάσουμε. Περιμένουμε την προπόνηση για να δούμε αν όλοι οι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι. Καλώ τον κόσμο μας να έρθει. Θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για τον Γκαστανιάγα ο τεχνικός της ΑΕΛ είπε «θα γνωρίζουμε μετά το τέλος της προπόνησης σήμερα. Θα κάνει προπόνηση και θα δούμε. Το ίδιο και για τον Αβραάμ, θέλαμε να τον προστατέψουμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Αντρέ Τεσέιρα, ο οποίος ανέφερε «όπως είπε ο προπονητής, ξέρουμε ότι αύριο είναι ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι με μια καλή ομάδα. Στόχος μας είναι η πρόκριση. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου μας, να έρθουν να παλέψουν μαζί μας».

Δειτε Επισης

Γαλλίδα ευρωβουλευτής που συνελήφθη από Ισραηλινούς στο Madleen αρνείται να υπογράψει τα έγγραφα απέλασης
Πήγαν να πουλήσουν λουλούδια σε 26χρονο στην Αγία Νάπα και τον ξάφρισαν
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Τραμπ κατεβάζει 700 πεζοναύτες και χιλιάδες μέλη της εθνοφρουράς στο Λος Άντζελες- Έντονες αντιδράσεις
Στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ οι ακτιβιστές του Madleen-Το Ισραήλ προχωρά σε απελάσεις
Στις φλόγες όχημα 33χρονης έξω από κατοικία στη Λάρνακα
Συνελήφθη 24χρονος που έκλεψε λεφτά από δοχείο φιλοδωρημάτων σε ταχυφαγείο
Τα έργα της ΑΗΚ φέρνουν αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα-Αναμένονται σύντομα στους λογαριασμούς
Δεν έπεισαν τις οργανώσεις οι εισηγήσεις ΥΠΑΝ για ειδική εκπαίδευση-«Παγιώνουν τις σημερινές καταστάσεις»
Έξι χρόνια ΓεΣΥ-Καινοτομίες, κενά και ανάγκη για υπεύθυνη χρήση από γιατρούς και ασθενείς
Σχεδόν 200 αιτήσεις εγκρίθηκαν από τον Ιούνιο του 2024 για ορεινές περιοχές-Εξετάζεται διεύρυνση κριτηρίων