Εκδήλωση διαμαρτυρίας μπροστά στη «βουλή» για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τη «βουλή» στα κατεχόμενα πραγματοποίησε η ομάδα «χωρίς δρόμους, δεν υπάρχει φορολογία για δρόμους» που δημιουργήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή τις κακές συνθήκες που επικρατούν στο οδικό δίκτυο και την αύξηση των «τελών» κυκλοφορίας.
 
Περίπου 30 αυτοκίνητα συγκεντρώθηκαν έξω από την κατεχόμενη Λευκωσία και ακολούθως κατευθύνθηκαν προς τη «βουλή», ρίχνοντας απορρυπαντικό μπροστά από το κτίριο, σε μια συμβολική κίνηση για να «καθαριστεί η βρωμιά της πολιτικής».
 
Η «αστυνομία» έκλεισε τον δρόμο και δεν άφησε τα αυτοκίνητα να προσεγγίσουν, με τους διαμαρτυρόμενους να μεταβαίνουν πεζή στον χώρο μπροστά από την «βουλή».

Ο ιδρυτής του γκρουπ Fikri Maraşali δήλωσε ότι ο κόσμος θα πρέπει να αναδεικνύει τα προβλήματα για να μπορούν να εξευρεθούν λύσεις, ενώ είπε ότι η ομάδα θα συνεχίσει τον αγώνα.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ κοντά στο προεδρικό μέγαρο της Δαμασκού
Η Πρέσβης των ΗΠΑ στην Κύπρο επιτετραμμένη στην Ουκρανία
Ρούμπιο για συνομιλίες Ουκρανίας-Ρωσίας: Αν οι ΗΠΑ δεν δουν πρόοδο, θα επανεξετάσουν τη στάση τους
Εκτελέστηκε στη Φλόριντα με θανατηφόρα ένεση πρώην στρατιωτικός που είχε υπηρετήσει στον πόλεμο του Κόλπου
Χειροπέδες σε 46χρονο στο Αεροδρόμιο Πάφου-Καταζητείτο από το 2018 με διεθνές ένταλμα σύλληψης
Κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες-Στους 23 βαθμούς η θερμοκρασία
Κολλημένες στην Εισαγγελία οι καταγγελίες για Ησαΐα-Αποφασίζει επί των εισηγήσεων για τρεις υποθέσεις
Στο περίμενε οι κοινότητες Μιτσερού για το ασφαλτικό-Η απόφαση Ανωτάτου που καθορίζει τη συνέχεια
Βάζουν άνω τελεία για την εθελοντική στράτευση γυναικών-Προτεραιότητα ΣΥΟΠ και κατάταξη 2025 ΕΣΣΟ
Άδειασε η κλεψύδρα για την αποπληρωμή εξωδίκων από το διαδικτυακό ραντάρ-Παραθυράκι μέχρι την καταχώρηση