Με λύσεις ανάγκης, για να αποφύγει το μηδενισμό ο μπασκετικός Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν την γαλλική ομάδα (20/02, 19:15), για την 25η αγωνιστική της Euroleague με πολλές απουσίες (Σπανούλης, Ρότσεστι, Χαραλαμπόπουλος, Πολ).

Χωρίς τον τελευταίο, ο Ολυμπιακός έχει 9 υγιείς παίκτες στο ρόστερ του, αλλά υπάρχει κανονισμός της Euroleague που απαγορεύει σε ομάδες να δηλώσει 9 παίκτες για αγώνα. Θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 10. Σε περίπτωση που δεν δηλώσει 10, η ομάδα μηδενίζεται.

Προκειμένου οι Πειραιώτες να μην έρθουν αντιμέτωποι με αυτό το σενάριο, θα ακολουθήσουν την τακτική που ακολούθησαν και στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θα δηλώσουν είτε τον Ποκουσέφσκι είτε τον Ρότσεστι.

Όμως, στην ακραία περίπτωση που 5 παίκτες αποβληθούν με πέντε φάουλ και ο Ρότσεστι είναι στην αποστολή και κληθεί να παίξει, λόγω τραυματισμού, δεν θα μπορεί. Σε αυτή την περίπτωση, ο Ολυμπιακός θα βρεθεί σε δύσκολη θέση.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι στην Κύπρο
Μη ασφαλή προϊόντα παιδικά παιγνίδια και φουσκωτά εντοπίστηκαν στην αγορά ΕΕ
Επικριτικοί για τον σφετερισμό κάποιοι «κοινοτάρχες» περιοχών της Αμμοχώστου-Τάσσονται υπέρ ανοίγματος του Βαρωσιού
Τριήμερο εθνικό πένθος στην Αυστρία-«Σκοτεινή μέρα στην Ιστορία της χώρας μας»
Έρευνα κατά νοσοκομείου στην Ελλάδα-Δύο μητέρες έχασαν τα μωρά τους και μία δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί
Διαστάσεις προσλαμβάνουν οι ενέργειες της Αστυνομίας για Οδυσσέα-Βολές ΑΚΕΛ για κλίμα αυταρχισμού
ΗΒ, Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Νορβηγία ανακοίνωσαν κυρώσεις κατά των ακροδεξιών Ισραηλινών υπουργών
Στα πράσα έπιασαν επιβάτη οι λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων-Γέμισε τις βαλίτσες του τσιγάρα (pics)
Καταδίκασε την Τουρκία το ΕΔΑΔ-Επιδίκασε αποζημίωση €18.000 για ακίνητο στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου
Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη οι γονείς του μωρού που πέθανε στην Πάρο-Το άφησαν εκτεθειμένο στον ήλιο